AKTUELNO

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu između Feketića i Srbobrana poginuli su Kornelija B. (33), njen dvanaestogodišnji sin Nikola i njena prijateljica Stoja Lj. (29).

Udes se dogodio juče oko podneva.Oni su se nalazili u "reno meganu", koji se posle čeonog sudara sa drugim automobilom zapalio. Bez svesti od siline udara, sve troje su izgoreli. U udesu je bračni par A. B. i D. B. iz drugog vozila zadobio teške povrede, nakon čega su prevezeni u Opštu bolnicu u Vrbasu.

Prema prvim nezvaničnim saznanjima, Kornelija, Nikola i Stoja su iz Srbobrana. Oni su se vraćali iz Subotice, gde je Kornelija, inače samohrana majka sina jedinca, prema svedočenju njenih prijatelja iz Srbobrana, išla da sređuje papire za dobijanje mađarskog pasoša.

Po povratku, iz za sada nepoznatih razloga, sudarili su se sa "folksvagen polom". U tom automobilu je bio bračni par iz Subotice, koji je teško povređen. Njih dvoje su prebačeni u bolnicu u Vrbasu, gde su operisani i lekari se bore za njihove živote.

Prilikom sudara, automobil u kojem je stradalo troje Srbobranaca, od siline udara sleteo je sa puta, a potom se zapalio. Pretpostavlja se da je eksplodirao rezervoar sa gorivom. Ali tačan uzrok utvrdiće se istragom.

Vozilo je potpuno izgorelo, a pored puta su ostali rasuti delovi kola. Ugljenisana tela iz vozila izvlačili su vatrogasci iz Srbobrana, koji su morali da seku krov. Zbog čega je došlo do čeonog sudara, za sada se ne može pouzdano govoriti.

Ipak, po svemu sudeći, "reno megan" u kojem je bilo troje žitelja Srbobrana, prešao je na suprotnu stranu puta i direktno se sudario sa putničkim vozilom "folksvagenom polom".

#Majka

#Saobraćajna nesreća

#sin

'