AKTUELNO

Zadobio je teške povrede.

U centru Beograda u Sremskoj ulici, na platou između Zelenog venca i Knez Mihajilove ulice, pola sata nakon ponoći nakon fizičkog sukoba, nožem je napadnut i teško povređen crnogorski državljanin Srđan V. (24).

Prevezen je u Urgentni centar gde su konstatovane teške povrede i zadržan je u bolnici.

Policajci sa Savskog venca brzo su reagovali i uhapsili su migranta 23-godišnjeg državljanina Tunisa Walid N. zbog sumnje da je napao Crnogorca.

Kod napadaca je pronađen nož.

Dana 16.10.2020. godine u Beogradu, u ul. Sremska kod broja 9, oko 00:30 časova osumnjičeni N. W. je napao nožem oštećenog S. V. kojom prilikom ga je teško telesno povredio u predelu stomaka, nakon čega se udaljio sa lica mesta, ali je uočen u blizini autobuske stanice od strane policijskih službenika PS Savski venac koji su ga lišili slobode.

Istog dana osumnjičeni je saslušan pred postupajućim zamenikom javnog tužioca na okolnosti izvršenja krivičnog dela Teška telesna povreda iz čl. 121 KZ kojom prilikom je izneo odbranu da je on isprovociran i napadnut od strane oštećenog, nakon čega je tužilaštvo predložilo određivanje pritvora prema osumnjičenom u smislu čl. 211 KZ Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Tužilaštvo će u daljem toku postupka ispitati oštećenog i svedoke, narediti veštače telesnih povreda koje je zadobio oštećeni i pribaviti druge dokaze, nakon čega će doneti odluku o daljem postupku.

Autor: M. Mijatović

#Napad

#Zeleni venac