AKTUELNO

Kolumbijka Sonja S.G. (45) oprostila se od Strahinje Stojanovića, s kojim je bila u džipu u trenutku kada je eksplodirao njegov džip u Novom Beogradu.

- Strahinja, ti si izabrao mir, a ne rat. Tvoja duša se prosvetlila i sazrela i obavila sve što je trebalo na ovom svetu. Univerzum ti je dao novi život pun svetlosti i bezuslovne ljubavi. Tvoja Sonja - stoji u oproštajnoj poruci , čitulji, Kolumbijke.

Podsetimo, Sonja S. G. dobila je zabranu izlaska iz Srbije. U međuvremenu je otkriveno. U međuvremenu je otkriveno da je ispod džipa bilo između 1 i 1,5 kilograma eksploziva Pentrit. Bio je postavljen ispod vozačevog sedišta. Eksplozija je bila usmerena. Menjačka kutija dodatno je zaštitila Kolumbijku

Inače, u medijima se pojavila čitulja njegovih prijatelja iz Španije.

"Tvoja porodica iz Španije, koju si uvek poštovao i cenio, s kojom si delio toliko srećnih momenata, nikada te neće zaboraviti i želi da ti se zahvali. Hvala na svemu i hvala životu koji te je postavio na naš put."

Eksplozivnu napravu postavljenu pod džip Strahinje Stojanovića (30), koji je ubijen u nedelju na Novom Beogradu, najverovatnije je aktivirao biciklista, koji je bio u neposrednoj blizini.

#Poruka

#Strahinja Stojanović