AKTUELNO

Žena je bila putnik u vozilu “mazda” aleksinačkih tablica kojim je upravljao S.Đ. (47) takođe iz Nozrine a koje se direktno sudarilo sa “mercedesom” aleksinačke registracije, za čijim je volanom bio D. M. (68) iz sela Ljupten.

V. Đ. (40) iz aleksinačkog sela Nozrina je poginula a još tri osobe su povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas 14.55 u Moravcu.

Ona je bila putnik u vozilu “mazda” aleksinačkih tablica kojim je upravljao S.Đ. (47) takođe iz Nozrine a koje se direktno sudarilo sa “mercedesom” aleksinačke registracije, za čijim je volanom bio D. M. (68) iz sela Ljupten.

Povređena su obojica vozača koja su prebačena u niški Klinički centar kao i putnica u “mercedesu” S.M. (69), koja je zadržana na lečenju u aleksinačkom zdravstvenom centru.

Direktor niškog Urgentnog centra Miodrag Lazić saopštio je da je S. Đ. zadobio teške telesne povrede.

– Taj pacijent je zbog povreda grudnog koša zadržan na lečenju na Klinici za grudnu hirurgiju. Drugi muškarac koji je primljen sa njim, nakon pružene urgentne pomoći vraćen je u aleksinačku bolnicu na dalje praćenje – kazao je Lazić.

Niška policija je saopštila da je obavljen uviđaj u saradnji sa aleksinačkim tužilaštvom te da se uzroci nesreće utvrđuju.

#Aleksinac

#Sudar

#Žena

'