AKTUELNO

Osumnjičenom je određen pritvor od 30 dana.

Policija je uhapsila Kragujevčanina L. R. (64) zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju maloletnu pastorku (12), a kako saznaju mediji, jezivi slučaj prijavio je devojčicin rođak.

Osumnjičenom očuhu lisice su stavljene pre nekoliko dana zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje, a nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu, određen mu je i pritvor do 30 dana.

Kako "Blic" saznaje u tužilaštvu, on se sumnjiči da je devojčicu neprimereno dodirivao. Krivičnu prijavu protiv njega podnela je PU Kragujevac.

Kako saznajemo, slučaj seksualnog uznemiravanje devojčice prijavio je neko od rodbine, a škola koju pohađa nema nikakve veze sa tim, što je potvrđeno iz tužilaštva i školske uprave.

Kako je rekao direktor Školske uprave Goran Joksimović, sazvao je sastanak direktora svih osnovnih i srednjih škola u Šumadiji i ispostavilo se da niko nije upoznat sa ovim slučajem. Da je prijava potekla iz škole, u svakom slučaju bi bili obavešteni i direktori, a i uprava.

Komšije i poznanici porodice ispričali su za Kurir da uhapšeni godinama živi sa majkom devojčice.

- I on i devojčicina mama su pre ovog imali druge brakove. On sa prvom ženom ima više odrasle dece, a ona dvanaestogodišnjakinju, a u međuvremenu su i zajedno dobili dete. Osumnjičeni, navodno, nije u kontaktu sa decom iz prvog braka jer ih je, kako su to oni pričali, tokom zajedničkog života često tukao. Ta deca ne žele ni da čuju za njega, a za hapšenje kažu da ih ne iznenađuje - kaže poznanik i dodaje:

- On je težak čovek, ima lošu narav, ali je izuzetno inteligentan.

#Kragujevac

#Seksualno zlostavljanje

'