AKTUELNO

Goran T. (54) iz Bačkog Brestovca koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio Dušana Vlaisavljevića Džiksija (37) priznao je policajcima da ga je žrtvu nožem ubio u svojoj kući, nakon čega je leš bacio u septičku jamu.

Prema nezvaničnim saznanjima, Vlaisavljevićevo telo nađeno je iskasapljeno a imao je ubod na leđima i osam na stomaku. Ogorčeni meštani juče su se okupljali ispred kuće osumnjičenog vređajući njegovu suprugu u ćerku.

"Nesrećni Dušan se nedavno posvađao sa tim čovekom, a za Đurđevdan su se pomirili. Pili su taj dan zajedno po kafanama u selu. Kada su Gorana pitali zašto ga je ubio, rekao je: Tako je moralo da bude, ili on ili ja. Celo selo je ogorčeno, napali su mu i ženu i sestru, a sinu su rekli da ni ne dolazi u selo", kaže izvor Alo i dodaje da je Goran T. i pre ovog zločina pravio haos u Bačkom Brestovcu, maltretirao je ljude, a baš tog dana, je vitlao nožem po selu i vikao da mora nekoga da ubije.

Meštani kažu da je ubijeni Dušan bio jako dobar čovek a za osumnjičenog da je bio problematičan i maltretirao porodicu.

"On je uvek bio problematičan, maltretirao je porodicu, supruga ga je definitivno napustila i otišla u Novi Sad. sad je ostao sam u toj kući, tako se napija i pravi haos ljudima. Niko nije posumnjao da će se desiti ovakva tragedija, i sam je dva puta bio pretučen na mrtvo ime, imao je i težak udes, ali je i to preživeo. Žao mi je jadnih roditelja, kakva tragedija ih je snašla", kaže meštanka Bačkog Brestovca.

Dušan Vlaisavljević će sutra biti sahranjen.

#Ubistvo

<
'