AKTUELNO

Plašila se da kaže dečku da joj je njegov otac oduzeo nevinost.

Pejdž Marvin (19) je imala 13 godina kada je otac njenog dečka počeo sekualno da je zlostavlja. Silovao ju je i ostala je trudna. Tada je spavala i sa svojim dečkom pa nije znala ko je otac.

Pejdž se plašila da je tata njenog dečka otac njenog deteta. Muškarac ju je seksualno zlostavljao mesecima. Vesli Kuper iz Oldburija je Pejdž upoznao kada je imala 13 godina. Govorio joj je da nikome ne sme da kaže šta joj radi jer joj niko ne bi verovao. Kuper je svoje zlodelo priznao u maju prošle godine i osuđen je na sedam i po godina zatvora.

Pejdž iz Birmingema rekla je medijima da je svog dečka Marka upoznala dok se igrala s prijateljima. S 13 godina su se prvi put poljubili. Vesli ih je često vodio na izlete svojim brodom. Ako su bili kod kuće, otac je Marka slao u prodavnicu, a onda je napadao Pejdž, piše 24sata.hr.

- Sada kada izlaziš s mojim sinom pokazaću ti kako se vodi ljubav, govorio mi je Vesli Kuper. Bila sam devica i plakala sam od bola i straha. Kada se Mark vratio, njegov otac se ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Nakon toga, svaki put kada bi ostali sami, zlostavljao me. Dirao me je po nozi i gurao ruku ispod moje školske uniforme. Jedan dan me odveo na izlet brodom i silovao me. Rekao mi je da nije ljubomoran na Marka jer on može da me ima kada god poželi - kaže Pejdž.

Ispričala je i da je jedne noći, kada su ostali sami, imala odnos sa Markom. Njemu je to bio prvi put, a Pejdž kaže da se pretvarala da je i njoj to bio prvi put.

- Kako sam mogla da mu kažem da mi je nevinost oduzeo njegov rođeni otac? - rekla je.

Kada je ostala trudna, uhvatila ju je panika. Prvo je drugima govorila da se udebljala. Kada više nije mogla da skriva trudnoću, rekla je Marku.

- Moja je majka postala sumnjičava i odvela me u policiju. Ispričala sam im da sam spavala s Markom samo kako bih se rešila slike njegovog oca koji me silovao. Nisam znala da li je moj zlostavljač otac mog deteta ili njegov deda. Nakon što sam rodila, DNK je dokazao da je Mark otac. Mark nije mogao da podnese pritisak i sve što mi je njegov otac uradio pa smo se rastali. Bila sam depresivna. Teško sam uspostavljala vezu sa svojim sinom, ali on me tera napred - rekla je Pejdž.

Vesli je prošle godine pokušao da se ubije i nakon toga se predao policiji i sve priznao.

#Dete

#Devojka

#Ispovest

#Silovanje

'