AKTUELNO

Aleksandar Mandić, sin pokojnog Milenka Mandića otkrio je za pink.rs događaj iz života njegovog oca koji je tada mogao da ga košta glave.

Poznati biznismen Milenko Mandić Manda ubijen je 15. januara u hotelu "Interkontinetal" zajedno sa Željkom Ražnatovićem i Draganom Garićem.

Iako je od tada prošlo 20 godine, anegdote vezane za buran život ovog beogradskog šmekera prepričavaju se i danas, a njegov jedini naslednik, sin Aleksandar otkrio je za naš portal događaj koja će se naći u njegovoj knjizi "Moj otac, Milenko Mandić Manda".

Foto: Privatna arhiva

- Bila je to 1992. godina. Manda i čuveni Slavko Mijović boravili su u Njujorku tri meseca u gostima kod tadašnjeg velikog bosa! Za to vreme upoznali su mnoge svetske face, između ostalih Majka Tajsona i Silvestera Stalonea. Moj otac je došao oduševljen sa tog putovanja, a sa sobom je doneo torbe pune kaseta Tajsonovih treninga. Oni su tom prilikom obišli i Južnu Ameriku - počeo je priču za pink.rs Aleksandar, a onda otkrio kako njegov otac zamalo nije izgubio život.

Foto: Privatna arhiva

- Postoji jedna anegdota koja je zadesila oca i Slavka. Naime, oni su po dolasku u Njujork, trebali da kažu lozinku, koju su zaboravili. Olako je mogao da ispadne problem, jer je u to vreme taj "boss" kod kojeg si išli bio strah i trepet u celoj Americi. Posle im je rečeno da, ko zaboravi lozinku završi obešen na drvetu, ali srećom naišla je njihova "veza" i problem je bio rešen, pa su sačuvali glave na ramenima - rekao je Mandić za pink.rs.

Autor: pink.rs

#Milenko Mandić Manda

#Željko Ražnatović Arkan

'