AKTUELNO

Zoran me je šamarao, čupao i udarao kaišem. Terao me je da ga oralno zadovoljim. Golu me vozio po Lajkovcu, govorio mi da sam kurva, priča Gordana P. (44).

Muž me je tukao sedam sati... Šamarao me je, čupao, udarao kožnim kaišem. Pet puta sam padala u nesvest. Nekoliko puta me je primorao da ga oralno zadovoljim, pa me je unakaženu slikao i golu vozio po celom Lajkovcu, preteći da će me izbaciti iz kola da svi vide da sam kurva, priča Gordana P. (44), majka troje dece koju je muž Zoran krajem februara krvnički mučio i tukao.

Ona kaže da sad živi u strahu za sopstveni život, pošto njenom mužu 22. marta ističe pritvor do 30 dana koji mu je određen zbog porodičnog nasilja.

Gordana je svirepo maltretirana u porodičnoj kući u Lajkovcu, nakon što je Zoran u njenom telefonu pronašao poruke koje je razmenjivala s poznanikom.

- Poludeo je od besa, odmah je počeo da me šamara i čupa. Udarao me je rukama i nogama po celom telu. Nema mesta na telu koje je poštedeo. Pet puta sam padala u nesvest od batina, ali tad bi me polivao vodom i nastavljao da bije. Ni to mu nije bilo dosta, pa je uzeo kožni kaiš i nastavio da me udara. Tražio je da priznam u kakvim sam odnosima s tim čovekom s kojim sam se dopisivala - priča nesrećna Gordana.

Zoran je, kaže ona, u jednom trenutku zgrabio nož i stavio joj pod grlo, preteći da će je zaklati.

- Nakon toga me je naterao na oralni seks, a onda me je skinuo golu i nastavio da me bije - ispričala je Gordana kroz suze.

Njene muke se nisu tu završile, već ju je muž, posle batinanja i iživljavanja još jednom naterao na oralni seks, a nakon toga je potpuno golu izveo iz kuće i ugurao u automobil.

- Tako unakaženu i golu me je vozio po celom Lajkovcu. Pretio je da će me izbaciti u centru, ispred autobuske stanice i Opštine, da svi vide da sam kurva. Onda me je odvezao kući i nastavio da me bije. Tad me ponovo primorao na oralni seks... Tek kad je zaspao, uspela sam da se iskradem iz kuće i da pobegnem - kazala je Gordana.

Ona je odmah potražila lekarsku pomoć, a doktori u Lajkovcu i Valjevu su konstatovali brojne modrice i podlive po celom telu, zatim naprslo rebro, a na vratu je imala ogrebotinu od sečiva. Policija je vrlo brzo uhapsila njenog muža, posle čega mu je određen pritvor, koji ističe 22. marta.

Gordana je u braku sa Zoranom 26 godina i imaju sina i dve ćerke. Ona kaže da je za to vreme nekoliko puta dobila batine od muža, ali je trpela zbog dece.

Priznao batine, negirao silovanje

Zoran P. je na saslušanju kod tužioca krajem februara priznao da je tukao Gordanu. On je, međutim, negirao da ju je seksualno zlostavljao, kao i to da ju je potpuno nagu vozio u automobilu kroz ceo Lajkovac.

#Leskovac

#Silovanje

#tuča

'