AKTUELNO

Primljen je na reanimaciju u Urgentnom centru.

Kako Pink.rs saznaje, radi se o pripadniku Uprave za obezbeđenje MUP Srbije A.V. (45). On je pokušaj samoubistva izvršio u svom stanu na Paliluli.

A.V. nije na planiranom spisku otpuštanja u MUP.

Tokom istrage biće utvrđen uzrok pokušaja samoubistva, kao i okolnosti tog čina.

Kako za "Blic" potvrđuje izvor iz MUP-a Srbije, policajac radi u Upravi za obezbeđenje, i najverovatnije je pokušao da se ubije zbog ljubavnih problema sa kojima već duže vreme suočavao, što je i jasno naveo u jednom od oproštajnih pisama. Naime, napustila ga je žena s kojom je bio u vezi.

Izvor navodi da je, stradali kolega bio "viđeniji policajac" u službi, da je "bio na putu da bude unapređen" i da mu je do unapređenja ostalo "nekoliko formalnosti", te da nikako nije mogao da preboli ljubavne jade.

Ranjenog policajca je našao prvi komšija Radenko Antonijević, koji ga je zatekao na krevetu u lokvi krvi i s pištoljem pored sebe.

- Ceo dan su mu vrata od stana bila odškrinuta i čulo se teško disanje. U 18 sati sam odlučio da uđem unutra s još jednim komšijom, kako bih proverio da li je sve u redu, ali smo zatekli užasan prizor. Imao je veliku ranu na slepoočnici, ali je bio živ - priča Antonijević, koji je istog trenutka pozvao Hitnu pomoć.

Komšije su policajca ocenile kao mirnog i povučenog čoveka, koji je veoma retko razgovarao s bilo kim, zbog čega mu nisu znali ni ime.

Prema rečima komšija, pucanj se začuo oko 14 sati, ali su svi pomislili da je u pitanju petarda.

Autor: A. Otašević

'