AKTUELNO

Noć u Beogradu obeležila su dva odvojena incidenta, u kojima su dva muškarca zadobila povrede hladnim oružjem, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Kako navode, 26-ogodišnji muškarac povređen je nožem u predelu vrata oko 2.30 u Crnogorskoj ulici broj 5, a prevezen je u Urgentni centar.

Prethodno je u 02.03 Hitna pomoć izašla na teren pošto je 24-ogodišnji muškarac zadobio povrede hladnim oržjem u predelu grudnog koša i nadlaktice u ulici Dr Ivana Ribara, na okretnici autobusa 95, i on je prebačen u Urgentni centar.

Hitna pomoć tokom noći je pronašla još jednog muškaraca, starog između 30 i 35 godina, bez svesti i s krvnim podlivima i povredama u Karađorđevoj bb, kod jednog kafića u Beton hali.

On je, takođe, prevezen u Urgentni centar, a za sada nije poznato kako je zadobio povrede.

U Beogradu su tokom noći zabeležene i dve saobraćajne nesreće, u kojima su tri osobe lakše povređene i prevezene u Urgentni centar.

U udesu, do kojeg je došlo u 00.25 na uglu Zrenjaninskog puta i Ivana Milutinovića, povređena su dva muškarca, dok je jedna 64-ogodišnja žena povređena u 22.48 u saobraćajnoj nesreći u Višnjičkoj ulici.

#Hitna pomoć

#Nož

#Saobraćajna nesreća

'