AKTUELNO

Dečak N.S. (3) iz sela Milatovići nadomak Guče zadobio je teške telesne povrede kada je danas pao sa stepenica u porodičnoj kući u kojoj se proslavljala krsna slava.

Dečak N. S. (3) iz sela Milatovići nadomak Guče zadobio je teške telesne povrede kada je danas pao sa stepenica u porodičnoj kući u kojoj se proslavljala krsna slava Đurđic.

- Dečak je danas oko 17 časova primljen u ambulantu - rekli su iz Doma zdravlja u Guči - Na prijemu je dečak bio u polusvesnom stanju. Na putu do ambulante povraćao je četiri puta. Hitno je prebačen u čačansku bolnicu. Prema poslednjim informacijama je ustanovljeno je da dečak ima frakturu potiljačne kosti što spada u teške telesne povrede.

Kako saznaju beogradski mediji, dečak je životno ugrožen, lekari se bore za njegov život, a naređeno je njegovo hitno prebacivanje u Klinički centar u Beogradu.

- Dete je nakon obavljenog pregleda i dijagnostike primljeno u intezivnu negu i nakon obavljenih priprema za transport biće upućeno u toku večeri za Beograd - rekla je dr Biljana Kocović, portparolka čačanske bolnice.

#Guča

#Nesreća

'