AKTUELNO

Otkriveni novi detalji ubistva i pokušaja samoubistva u Kotežu.

Stefan Golubović (31) ubio je prekjuče bivšu devojku Marinu Đuričić (30) u beogradskom naselju Kotež, a potom pokušao da izvrši samoubistvo. Kao mogući motiv ovog krvavog pira pominje se činjenica da on, navodno nije mogao da se pomiri s njihovim raskidom.

Jedno vreme je radio u Norveškoj, ali se nedavno vratio u Srbiju i želeo je da započne zajednički život sa Marinom, iako mu je ona u međuvremenu nekoliko puta stavljala do znanja da želi da prekine tu vezu.

Stefan, međutim, nije mogao da se pomiri s tim, pa ju je zamolio da se još jednom vide u ponedeljak kod nje u stanu da porazgovaraju. Marina je pristala, ali nije ni slutila da će on poneti pištolj.

Kad je čuo da ona nema nameru da mu se vrati, Stefan je ispalio dva hica nesrećnoj Marini u slepoočnicu, a onda je sebi pucao u usta. Verovatno mu je u tom trenutku od straha za sopstveni život zadrhtala ruka, pa mu je metak izašao kroz obraz i ostao je živ, iako sa teškim ranama. Istraga će utvrditi kako je i kada nabavio to oružje.

Stefan je rodom iz Donjeg Milanovca, ali je živeo u Zemunu dok je studirao. Po zanimanju je logoped i radio je uglavnom sa autističnom decom. Marina je, prema rečima njenog stanodavca u Beogradu, studirala je Poljoprivredni fakultet, ali je radila kao medicinska sestra u Gradskoj bolnici na Zvezdari.

#Samoubistvo

#Ubistvo

'