AKTUELNO

Svetlana Rančić (54) i njena ćerka Anđela (16) iz Pirota nastradale su u teškoj saobraćajnoj nesreći u avgustu ove godine koja se dogodila, na magistrali u Bugarskoj koja vodi ka Grčkoj. Nedugo zatim, i otac Marjan izgubio je bitku za život.

Na licu mesta od naprsnuća vrata nastradala je majka Svetlana, dok je ćerka Anđela (16) od istih povreda preminula na putu ka bolnici. Obe su, u trenutku nesreće, spavale.

Foto: Pink.rs.

Svetlanin muž Marjan (60) koji je bio za volanom, tada je sa teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu. On u Univerzitetskoj klinici "Sveta Ana" u Sofiji zbog nekoliko operacija bio u indukovanoj komi.

Da podsetimo, porodica iz Pirota krenula je na odmor u Grčku, a kod mesta Kočerinovo u Bugarskoj dogodio se direktni sudar njihove “fiat pande” sa autobusom koji je saobraćao na relaciji Blagojevgrad-Sapareva banja.

Foto: Pink.rs.

Poznanici i prijatelji ove porodice tada su bili u šoku su zbog tragedije i o njima imaju samo najlepše reči.

- Radio je u omladinskoj zadruzi, a solidarnost i empatiju za druge, odnosno nesebičnost, stekao je kao dete radeći na gotovo svim radnim akcijama koje su organizovane u ovom delu Srbije. Tih je i nenametljiv i uvek spreman da primi savet ali i da ga iskreno da. Porodica mu je svetinja i sve je njoj podredio - pričaju poznanici porodice Rančić.

#Bugarska

#Saobraćajna nesreća

'