AKTUELNO

Miljana Vesić (35), devojačko Stanić, nestala je juče oko 12 sati u Ribarima, mestu pored Šapca.

Kako se navodi, žena je nestala ispred supermarketa u kojem je radila oko 12 sati u Ulici Cerska 42 i od tada joj se gubi svaki trag.

Miljana je tog dana otišla u radnju pre posla da bi kupila ćerki (8) sladoled i sebi cigare.

- Kolege su je videle kada je ušla u radnju oko 12 sati. Smena joj počinje u 14 časova. Ona tu inače redovno kupuje namirnice jer živi blizu. Međutim, navodno je ubrzo viđena u magacinu radnje, nakon čega je izašla ispred objekta, od tada je niko više nije video ni čuo. Sva dokumenta su joj ostala u magacinu, a bicikl ispred marketa, objašnjava Miljanin rođeni brat Goran Vesić.

Foto: Printscreen Facebook

On kaže da je sa njom imao jako dobar odnos i da bi prvi znao da je ona svojevoljno nestala, kao i da je sa rođacima i prijateljima pretražio sve.

- Telefon je ostao sa njom i bio je nedostupan kada je nestala. Bio je dostupan tek uveče, pa je onda bio uključivan i isključivan sve do 2, 3 ujutru, kada više nije bio uopšte, a znam da joj je baterija na telefonu veoma loša , naglašava brat.

Ženin nestanak je prijavio suprug koji je u vreme nestanka bio na poslu.

Kako kaže Goran, Miljana je pre odlaska u kupovinu ručala sa ćerkicom kojoj je rekla pre 12 sati da ide da joj kupi sladoled.

#nestala

#Žena

'