AKTUELNO

Svetlana (54) i Anđela Rančić (16) nastradale su u sudaru na magistrali kod Kočerinova, nadomak graničnog prelaza Kulata ka Grčkoj.

Svetlana Rančić (54) i njena ćerka Anđela (16) iz Pirota poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak u Bugarskoj, dok je Anđelin otac i Svetlanin suprug Marjan Rančić (60) teško povređen.

Kako Pink.rs saznaje, njihova tela biće dopremljena iz Bugarske danas, pet dana nakon nesreće.

Naša administracija, uz pomoć ambasade Srbije u Bugarskoj, okončala je u veoma kratkom roku kompletnu proceduru oko prenosa tela, ali je u Bugarskoj procedura nešto složenija, pa se stoga čekalo na dopremanje tela.

Planirano je da sahrana tragično preminulih majke i kćerke bude obavljena u četvrtak.

Foto: Printscreen Facebook/Svetlana Rancic, Printscreen Facebook/Anđela Rančić

Podsećamo, porodica je iz Pirotau automobilom marke “fijat panda” krenula u Grčku na more kada su se kod mesta Kočerinovo u Bugarskoj sudarili sa autobusom koji je saobraćao na relaciji Blagojevgrad - Sapareva Banja.

Kako je Pink.rs već pisao, Svetlana je nastradala na licu mesta usled teške povrede vrata dok je Anđela preminula na putu za bolnicu zbog istih povreda.

U trenutku nesreće sudara, dok je Marjan, koji je bio za upravljačem automobila, zadobio teške povrede i lekari se u Bugarskoj još bore za njegov život.

On je u indukovanoj komi, koja je izazvana zbog velikog broja hirurških intervencija u Univerzitetskoj klinici "Sveta Ana " u Sofiji. Poslednji zahvat obavljen je u nedelju posle podne u ovoj bugarskoj medicinskoj ustanovi.

Pročitajte još: STRADALE U SNU, NA PUTU ZA MORE: Istraga pokazala kako je došlo do KOBNOG UDESA u kojem su poginule MAJKA I ĆERKA iz Pirota

#Pirot

#Sahrana

'