AKTUELNO

Svetlana Rančić (54) i njena ćerka Anđela (16) iz Pirota poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak u Bugarskoj, dok je Anđelin otac i Svetlanin suprug Marjan Rančić (60) teško povređen.

Prema prvim informacijama, oni su automobilom marke “fijat panda” krenuli u Grčku na more kada su se kod mesta Kočerinovo u Bugarskoj sudarili sa autobusom koji je saobraćao na relaciji Blagojevgrad - Sapareva Banja.

Nezvanično se saznaje da je Svetlana nastradala na licu mesta usled teške povrede vrata dok je Anđela preminula na putu za bolnicu zbog istih povreda.

One su spavale u momentu strašnog sudara, dok je Marjan, koji je bio za upravljačem automobila, zadobio teške povrede i lekari se u Bugarskoj još bore za njegov život.

Prema pisanju bugarskih medija, automobil u kojem se nalazila porodica Rančić sudario se s autobusom bugarske građevinske firme iz Blagojevgrada, koji je prevozio radnike u Saparevu Banju.

Bugarski mediji su izvestili da je, prema rečima vozača autobusa, automobil iznenada prešao na levu stranu kolovoza, gde je udario u prednju desnu stranu autobusa. Vatrogasci su 25 minuta intervenisali da bi izvukli Marjana iz smrskanog vozila i on je prevezen u bolnicu.

Zasad nije poznato zašto je automobil u kojem su se nalazili prešao u suprotnu traku i sudario se sa autobusom.

Pročitajte još: UNUK ČUVENOG SLIKARA MILIĆA OD MAČVE UBIO BRATA: Bogdan (20) je brutalno pretukao brata bokserom, pa ga dokrajčio nožem! Uhvaćen kad je pokušao da se otarasi leša (FOTO)

#Pirot

#Saobraćajna nesreća

#Smrt

'