AKTUELNO

Sumanuti čin najavio na svom fejsbuk-profilu

ZBOG sumnje da je s više uboda nožem usmrtio svoju bivšu suprugu Moniku Ikotić (44), u Subotici je u utorak uhapšen slepi Miloš Čodanović (28), državni i pokrajinski prvak u bacanju kugle.

Posle kraće svađe, nesrećnoj ženi Miloš je naneo teške povrede nožem, od kojih je ona preminula u utorak ujutru u subotičkoj opštoj bolnici.

U Opštoj bolnici kažu da je nesrećna žena, bez znakova života u pratnji lekara kolima Hitne pomoći dovezena u bolnicu u 9.32 časova.

- Reanimaciju je već započela Hitna pomoć. Od ekipe koja je dovela dobili smo podatak da je pacijentkinju muž napao nožem i naneo više ubodnih rana u predelu leve šake, leve podlaktice i leve nadlaktice, leve dojke. Imala je vidljiv dubok rez ispod potiljka koji se pružao  do kičmenog stuba. Urađena je reanimacija i preduzete su sve mere, ali nažalost nisu nisu davale željeni efekat i smrt je nastupila u 9.50 sati – kažu u Opštoj bolnici.

Kako nezvanično saznaju mediji, Miloš i Monika su bili u vezi nekoliko godina. Kako je došlo do tragedije u domu u Ulici Stevana Sremca, još uvek se ne zna. Ljudi iz njihovog okruženja su zanemeli od šoka i niko nije hteo da komentariše ovaj stravičan slučaj.

Međutim, sudeći po objavama na svom fejsbuk-profilu, Čodanović kao da je najavljivao zločin.

- Sve velike ljubavi imaju tužan kraj, pa i moja, neću biti s vama više, samo da bude srećna Monika Ikotić, zbogom - napisao je Čodanović u ponedeljak po podne.

Foto: Printscreen Facebook

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, po nalogu višeg javnog tužioca, kome će biti doveden na saslušanje, u zakonskom roku.

PRVAK DRAŽAVE

MILOŠ Čodanović rođen je sa velikim oštećenjem vida, gotovo slep. U kategoriji slepih i slabovidih još pre dve godine postao je najbolji bacač kugle na pokrajinskom i državnom prvenstvu, a krajem prošle godine u Kragujevcu je bacio kuglu 11,39 metara i ponovo potvrdio titulu najboljeg u Srbiji.

Pink nastavlja inicijativu Stop nasilju!

S. P.

#Hitna pomoć

#Nož

#Samoubistvo

#Subotica

#Žena

'