AKTUELNO

Očevi Ivane B.i Miodraga J., koji su sa Sarom L. i Tanjom L. nastradali u stravičnoj saobraćajki juče ujutru u okolini Šapca, pre 30 godina su zajedno imali tešku saobraćajnu nesreću, i to u neposrednoj blizini mesta na kome se dogodila tragedija.

Podsetimo, tragedija se dogodla oko pet sati ujutru u selu Tabanović kod Šapca, a u njoj je život izgubilo četvoro mladih ljudi. Za volanom je bila Maja Lolić, sestra poginule Sare, koja je prevezena u šabačku bolnicu.

Ivana i Miodrag, čiji su očevi učestvovali u sličnoj nesreći pre 30 godina, žive u u susednom mestu Mačvanski Prčinović, gde su komšije ispričale za jezivu podudarnost.

- Tu je bio Ivanin otac, Dragan Bogunović, koji sada radi u Nemačkoj. Bio je u kolima sa ocem Miodraga, dečka koji je sa Ivanom sada poginuo. I on je bio povređen. Pričali su da su Dragana izvukli i stavili na kola da mu sačuvaju kičmu. Eto, sad njihova deca poginuše zajedno - pričaju komšije.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Nastradali Sara, Miodrag, Tanja i Ivana, kao i povređena Maja bili su nerazdvojni prijatelji. Svi su čekali ovo leto da se ponovo okupe na Sarinom punoletstvu koje je trebalo da se dogodi za dva dana.

Teška saobraćajna nesreća dogodila kada je, pod još neutvrđenim okolnostima, automobil "ford fijesta" šabačkih registarskih oznaka izleteo sa puta i udario u stub javne rasvete. Od siline udarca, stub je iščupan iz zemlje.

Grupa mladih se vraćala iz noćnog provoda, a šta je bio uzrok stravične nesreće utvrdiće istraga.

#Saobraćajna nesreća

#Šabac

'