AKTUELNO

Posle nedelju dana borbe, osmogodišnja Natalija Stojković iz Velike Plane izgubila je bitku i preminula je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo i njen tri godine stariji brat Veljko.

Devojčica je teško povređena u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš, kod Velike Plane, 17. jula, kada je "ford ka" kojim je upravljao njen i Veljkov deda, Aleksandar Stojković (61) udario u kamion u zaustavnoj traci. Tom prilikom, Veljko je zadobio povrede od kojih je odmah preminuo, dok su njegovi sestra i deda prevezeni u Beograd na lečenje.

Natalija je zadobila frakturu lobanje i odmah je prevezena na lečenje u Univerzitetsku dečju bolnicu u Beogradu. Od prijema u medicinsku ustanovu lekari nisu želeli da daju bilo kakve prognoze o daljem toku lečenja. Ipak, dva dana posle nesreće, devojčici se za nijansu popravilo zdravstveno stanje. Međutim, to poboljšanje je nažalost bilo kratkotrajno i devojčica je uprkos naporima lekara preminula u sredu uveče, nedelju dana posle nesreće.

#Nesreća

'