AKTUELNO

Nestala devojčica pronađena živa i zdrava u Beogradu

Marija Đenadić (16) iz sela Ratkovac kod Lajkovca, čiji je nestanak prijavljen u ponedeljak, pronađena je u Beogradu, živa i zdrava.

Kako za „Blic“ navode nezvanični, ali pouzdani izvori, nakon intezivne policijske potrage, devojčica koja je svoj dom napustila u ponedeljak u popodnevnim časovima, pronađena je danas posle podne na području Beograda i nije, kako je ispričala, oteta.

Ona je izjavila da nije oteta i zlostavljana, već da je otputovala kod dečka. Proverava se, međutim, da li je bila kod muškarca s kojim se poslednji put dopisivala na Fejsbuku a koji je, kako se sumnja, koristio lažni profil na toj društvenoj mreži. Devojčica, u svakom slučaju, nije povređena i negira da je oteta, već da je svojevoljno otišla od kuće – navodi naš izvor.

Prethodno je devojčicin otac Zoran ispričao da sumnja da je Mariju oteo znatno stariji muškarac, mogući seksualni predator, koji je na Fejsbuku, kako bi stupio u kontakt sa njom i približio joj se, koristio lažni profil i predstavljao se kao mladić. On je, prijavljujući ćerkin nestanak, ispričao da je Marija, pošto joj je mobilni telefon oduzet, za poslednje ugovaranje viđenja sa tim muškarcem iskoristila bratovljev telefon.

Pre nestanka, tinejdžerka je viđena u mestu Ćelije kod Lajkovca na Ibarskoj magistrali, gde su je, zatekavši je prethodno na putu Lajkovac-Slovac, dovezli poznanici kojima je rekla „da će sa te stanice otputovati kod tetke u Beograd“.

#Policija

'