AKTUELNO

Mladić koji je ubijen sinoć je Milan B. (28) iz sela Srndalje, nedaleko od Ribarske Banje i Kruševca, a iz istog sela je i maloletni počinilac ubistva.

Prema saznanjima medija, osumnjičeni (17) je ispred ugostiteljskog objekta nakon kraće rasprave i fizičkog konflikta ispalio dva hica iz lovačke puške, ali je jedan bio koban po Milana.

Brojni prijatelji se od ubijenog opraštaju potresnim rečima na društvenim mrežama, objavljujući poruke da ga neće nikada zaboraviti.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

- Osumnjičeni za ubistvo pretučen je posle počinjenog krivičnog dela, odnosno posle 20 sati, a nađen je nedaleko od mesta gde se dogodila tragedija - navodi nezvanično izvor.

Maloletnik je završio u bolnici zbog teških telesnih povreda, a saslušao ga je viši tužilac za maloletnike i očekivalo se da da izjavu i sudiji Višeg suda u Kruševcu.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

- Zbog postojanja osnova sumnje da su pretukli maloletnika i teško ga povredili, dvojici Kruševljana i jednom mladiću iz okoline Kruševca, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, biće podneta krivična prijava za krivično delo teška telesna povreda - saopštila je policija.

#Kruševac

#Ubistvo

'