AKTUELNO

Strašno!

Zaposleni u kafiću u Strahinjića bana, u čiju baštu je juče nakon karambola na ulici uleteo automobil i povredio dvoje gostiju i njihovu trogodišnju ćerku, pričaju da su videli ženu da leži na trotoaru, te da su pritrčali da joj pomognu. Nisu, kako kažu, imali vremena ni da razmišljaju o tome ko je šta uradio i šta se tačno dogodilo.

Dan nakon haosa u Ulici Strahinjića bana, kada je automobil uleteo među stolove u bašti kafića i povređeni su bračni par i njihova trogodišnja ćerkica, sve izgleda kao da se ništa nije dogodilo. Stolovi i stolice su vraćeni u baštu, ali za njima nema gostiju.

Unutra je dvoje, troje konobara, a tu je bila i pevačica Ana Bebić, koja je bila u kafiću i juče u trenutku udesa. Ona kaže da je kafić, inače otvoren pre mesec dana, regularno radio.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Bili smo unutra i istrčali smo kada smo čuli da se nešto desilo. Videli smo ženu koja leži nasred ulice, na trotoaru i prišli smo da joj pomognemo. Nismo ni obraćali pažnju na automobile i vozače - priča Ana Bebić.

Jedan od konobara dodao je na to da vozači "uopšte nisu pritekli u pomoć povređenima".

- Ovom ulicom se i inače vozi bahato i trebalo bi postaviti ležeće policajca ili nekako to rešiti - kaže Ana Bebić.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Prema priči očevidaca, automobil BMW sa stranim tablicama naleteo je na dva automobila u ovoj ulici, nakon čega se jedno vozilo od siline udara zakucalo u baštu, gde su za jednim od stolova sedeli i Beograđani Stefan M. (43) i Slađana M. (33) sa svojom trogodišnjom ćerkicom.

Stefanu je stavljena "kragna" i Hitna pomoć je njega i njegovu teže povređenu supruga prevezla u Urgentni centar, gde su zadržani na lečenju, ali nisu životno ugroženi. Njihova trogodišnja ćerkica, lakše povređena, zadržana je u Institutu za majku i dete na Novom Beogradu.

Vozač BMW-a Dejan Marković, osumnjičen da je izazvao nezgodu, a potom pobegao, uhapšen je na graničnom prelazu Kladovo.

Pročitajte još: POKUŠAO DA POBEGNE IZ ZEMLJE? Uhapšen vozač koji je osumnjičen da je izazvao nesreću u centru Beograda!

#Beograd

#Nesreća

'