AKTUELNO

Prethodna dva dana u Sarajevskoj ulici kod broja 55 nepoznata osoba pucala je na prolaznike iz vazdušne puške, pričaju stanari.

Većina radnika okolnih lokala, ali i stanara, zabrinuta je za svoju bezbednost. Kako kažu, iako do sada niko nije ozbiljno povređen, nikada se ne zna kada može biti.

- Nije nam sve jedno. Zamislite da slučajno pogodi nekog prolaznika? Nikada ne znate kada metak može da naleti. Kao da smo u Teksasu. Ne znam kada metak može da naleti i pogodi nekoga - kaže jedan od radnika obližnjeg lokala u Sarajevskoj ulici.

Stanari iz Sarajevske ulice kažu da je policija bila na mestu događaja, kada je ovaj slučaj prijavljen, međutim i dalje je ostalo neotkriveno ko je izvršilac.

Uzbuna i u Novom Sadu!

Inače, sličan incident dogodio se prošle nedelje u Novom Sadu kada je nepoznata osoba danima iz vazdušne puške gađala prolaznike na Bulevaru Jaše Tomića. Zbog povreda zadobijenih iz vazdušne puške nekoliko Novosađana potražilo je pomoć lekara u Urgentnom centru.

Na jednom od ulaza u zgradu okačeno je obaveštenje: "Komšije, u vašem ulazu imate ludaka koji s prolaza puca na ljude iz vazdušne puške. Molim komšiju koji je primetio iz kog stana neko vežba gađanje da prijavi policiji (sinoć ga nisu locirali). Jer možda ste vi sledeća meta!"

#Beograd

#Novi Sad

#Pucnjava

'