AKTUELNO

Znam da policija radi svoj posao i da će ga odraditi kako treba, rekao je za naš portal bivši sportski direktor fudbalskog kluba Partizan.

Nakon što su huligani napali kuću bivšeg sportskog direktora fudbalskog kluba Partizan, Ivica Iliev je u izjavi za Pink.rs poručio da veruje policiji i državnim organima, te je siguran da će policija razrešiti ceo slučaj.

- Ne osećam se ugroženo, već poptuno sigurno, znam da policija radi svoj posao i da će ga odraditi kako treba. Verujem u nadležne organe – kaže Iliev.

Foto: YouTube screenshot

Dodaje da je isto tako siguran da ovaj slučaj nema "pozadinu", da nije povezan ni sa jednim drugim slučajem i da je incident koji se noćas dogodio više trenutan i ishitren.

Podsetimo, grupa huligana tokom noći je razbila više saksija i crepove na ogradi porodične kuće Ilieva u beogradskom Skojevskom naselju. Nakon ovoga, huligani su zapalili jednu PVC gajbicu i bacili je ispred garaže i pri tome su vrata te garaže nagorela. Huligani su potom pobegli, ali su policajci sa Rakovice brzo i efikasno reagovali i posle nepunih 10 minuta uhapsili su pet muškaraca starosti između 24 i 34 godine.

Foto: Pink.rs

Oni su privedeni u policijsku stanicu, a zatim u konsultaciji sa nadležnim tužilštvom protiv njih podnete su prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira.

Pročitajte još: HULIGANI DIVLJALI ISPRED KUĆE IVICE ILIEVA! Zamalo izazvali požar, kršili i lomili sve redom! Policija ih brzom intervencijom POHAPSILA

#Ivica Iliev

'