AKTUELNO

Nakon što je objavljen uznemirujući video, u kojem se vidi kako Kostić divljački šamara i vređa konobara u kafiću, pojavio se još jedan snimak gde on maltretira drugog mladića.

Vođa navijača fudbalskog kluba Borac i član Uprave tog istog kluba Dejan Kostić Dela uhapšen je zbog maltretiranja i šamaranja konobara u kafiću "Armando" u Banjaluci. Danas se pojavio i i snimak na kojem Kostić maltretira mladića u kolima. Lisice na ruke su mu stavljene u nedelju nakon što se na društvenim mrežama pojavio uznemirujući snimak, na kojem se vidi kako Kostić divlja, vređa i udara konobara u pomenutom kafiću.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je za Srpskainfo, navodeći inicijale osumnjičenog, da je Delić uhapšen u nedelju nakon objavljivanja video snimka na društvenim mrežama i da se on sumnjiči za nasilničko ponašanje.

- Uhapšeni je osumnjičen da je nakon učestvovanja u narušavanju javnog reda i mira, narednog dana, ponovo došao u ugostiteljski objekat i fizički i psihički zlostavljao dvadesettrogodišnjaka. Sve dalje mere biće poduzete po instrukcijama dežurnog tužioca – pojasnila je Markanovićeva, piše Srpskainfo.

Kako nezvanično saznajemo, prvi sukob u kafiću „Armando“ desio se 23. aprila kada se Kostić potukao sa jednim mladićem u tom kafiću, a posle toga mu je zbog tuče uručen prekršajni nalog.

Nakon što je objavljen ovaj uznemirujući video, pojavio se još jedan snimak gde on maltretira drugog mladića.

U ovom drugom snimku koji se takođe pojavio na internetu, vidi se da se na suvozačevom mestu u vozilu nalazi mladić koji odgovara na njegova pitanja i sugeriše kako da priča o tome šta se dešavalo u tom kafiću.

Ovaj mladić priča da je Kostić, kada je ušao u kafić, udario jednog od gostiju, a da ga je zatim drugi gađao flašom. Te osobe, koje su se sukobile sa njim, pobegle su i prijavile da ih je vođa navijača napao.

Na to ga Kostić tera da priča kako se sve desilo urlajući na njega rečima “pričaj, mamu ti j... u p...., piše Srpskainfo.

Na pitanja huligana, ovaj uplašeni mladić odgovara da je Kostić uvek pomagao klincima i da ih je štitio, a da su ovi sa kojim se potukao, maltretirali i tukli te "klince i vodili ih da duvaju”.

Foto: Printscreen Facebook/Privatna arhiva

Na ovom snimku se vidi i kako Dela tuče mladića, a na kraju mu kaže: “Da si malo stariji, otkinuo bih ti glavu”.

#Banjaluka

#Navijači

#tuča

'