AKTUELNO

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila pre tri godine, a još se ne zna ko je učinio taj užasan zločin u Borči.

Jelena se na sceni pojavila sa samo 13 godina, a nakon dugog perioda, na nagovor supruga, vratila se na scenu. Kako je rekla, svi su očekivali da se pojavi devojčica, ali pojavila se zrela žena.

Foto: Facebook/Zoran Marjanović

Dok je bila na pauzi od scene, pevačica se udala, dobila ćerku ali i izgubila oca koji joj je bio najveća podrška u karijeri. U svom poslednjem intervjuu borila se da ne pusti suze zbog gubitka oca.

Jelena je bila mlada pevačica u usponu, a u svom poslednjem intervjuu izjavila je da mnogo voli pevanje, kao i da čovek nakon svakog gubitka mora da krene dalje jer "život je za borce".

Foto: Privatna arhiva

Nažalost, izgubila sam oca, koji je bio uz mene, koji me je podržavao. Ali što kažu, negde izgubiš, a negde i dobiješ... Eto ja sam se u međuvremenu udala, imam već ćerkicu od 4 i po godine. Na inicijativu supruga se vraćam na estradu...

- Život je za borce. Ili si lav ili te nema. Znam koliko je otac voleo moje pevanje, želim da mu ispunim tu želju - pričala je tada puna nade Jelena.

Foto: E-stock, Andrej Nihil, Printscreen facebook

U nastavku intervjua pričala je o svojoj karijeri i zahtevima koji su bili pred njom. A onda je pričala o tome kako je zbog “peska u glasu”, porede sa Cecom. Ona je rekla da je zbog emocije porede, ali ona ipak želi da ima svoj stil.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

#godišnjica

'