AKTUELNO

Pikavce mi je gasio po telu, udarao me u međunožje, burgijom me bušio po telu, razbijao čaše o glavu, stavljao mi ljute paprike u nos, navela je žrtva prisećajući se užasa koji je proživela.

Slučaj stravičnog iživljavanja nad B. Č. (39) iz Sremske Kamenice još nije dobio epilog pred sudom. Ona je još u novembru 2016. godine prijavila policiji da su je muž, kum i prijatelj tukli i silovali pred desetogodišnjim sinom u vikendici u selu Maradik i čitav slučaj je preuzelo Više javno tužilaštvo u Novom Sadu gde su medijima rekli da je "postupak i dalje u fazi istrage".

U međuvremenu B. Č. se oporavlja od višegodišnjeg psihičkog i fizičkog zlostavljanja, ali njen otac M. Č. kaže da se plaši za njeno mentalno zdravlje kao i zdravlje unuka koji sada ima 13 godina i ide u šesti razred.

- Ona je sada dobro, vratila se na posao ali krišom plače svako veče. Ne može, jadna, da izbaci iz glave monstruozna dela koja joj je činio suprug. Ne može ni da spava, a to me ne čudi. Kako da spava kada ju je bivši muž zverski mučio – pita se očajni otac.

Foto: Pink.rs

Uzrujano kaže da se i dalje nada da će njegovi najmiliji nekako uspeti to mučenje da potisnu u zaborav jer je porodica uz njih, a dobili su i pomoć stručnjaka Centra za socijalni rad koji su uvek tu kada im zatrebaju.

- Stalno se pitam šta su Bogu zgrešili da ih tako nešto snađe? B. plače svako veče, a unuk je teško bolestan. Doktori ne znaju da li je to zbog stresa koji je preživljavao godinama gledajući kako mu otac muči majku ili je nešto drugo u pitanju. Kakogod, sada ih barem niko ne tuče – priča M. Č.

Dodaje i da se nada da će Tužilaštvo konačno rešiti ovaj slučaj i da će njegov bivši zet dobiti zasluženu kaznu.

- Srce će nam, nadam se, biti na mestu kada bude kažnjen. Mi verujemo u institucije i nadamo se da će to do kraja sve biti u redu, ali nam je već postalo sumnjivo zašto već dve godine ne mogu da mu presude – kaže on.

Podsetimo, B. Č. je nakon incidenta ispričala da je dete bilo svedok brutalnog prebijanja i silovanja te da otac ni u jednom momentu nije oterao desetogodišnjeg sina, već mu je naprotiv rekao "da treba da vidi kako se radi sa ženama".

Silovanje se dogodilo u junu mesecu, a nakon što je moj bivši muž dobio platu. Tražila sam novac, a on me je nakon toga prebio. Uzela sam ključ od vikednice i pobegla. Nakon pola sata došli su u vikendicu. Prvo me je bivši muž tukao pa silovao. Potom me je silovao kum, a nakon njega i njihov drugar. Kada su završili, bivši muž me je ponovo istukao i nabio mi džak na glavu. Ubacili su me u gepek. Doveli su me kući. Potom me je ponovo tukao, pa otišao u kafanu. Ne znam kako sam to preživela – priseća se ona kojoj je kako kaže život postao pakao kada je rodila dete.

Foto: Pixabay.com

- Batine su bile svakodnevne. Bez razloga me je tukao, samo sam ga ponekad pitala za platu. Cela njegova porodica je to znala. Ćutala sam, jer je pretio da će ubiti i mene i dete – priča ona.

Bivši suprug ju je kako kaže udarao pesnicom u glavu, šutirao ju je, tukao je tušem po glavi, sipao joj vruću supu na glavu…

- Pikavce mi je gasio po telu, udarao me u međunožje, burgijom me bušio po telu, razbijao čaše o glavu, stavljao mi ljute paprike u nos – navela je prisećajući se užasa koji je proživela.

Članove porodice bivšeg muža smatra saučesnicima, jer nisu reagovali, čak i kada ju je pred njima tukao i skidao golu.

#Silovanje

'