AKTUELNO

Češka policija uhapsila je u saradnji sa pripadnicima FAST timova za potrage nekoliko zemalja, među kojima je i FAST tim MUP-a Srbije, sinoć u Pragu na osnovu međunarodne poternice D. Č. (38), koji se sumnjiči da je 5. januara ove godine na Banovom brdu u Beogradu ubio tridesetsedmogodišnjeg muškarca.

Za plaćenikom Čabom Derom (39) zbog ubistava tragale su policije tri zemlje: Srbije, Mađarske i Holandije, ali je pitanje koliko je ljudi, i to po nalogu, likvidirao ovaj Čantaviranin u protekle dve godine, od kada je pušten iz zatvora posle izdržane kazne zbog egzekucije Branislava Jelačića.

Foto: MUP Srbije

Srbija će zatražiti ekstradiciju osumnjičenog kako bi, za krivično delo za koje se sumnjiči, bio procesuiran u našoj zemlji.

Za osumnjičenim D. Č. je više država raspisalo međunarodne poternice i evropske naloge za hapšenje.

Foto: MUP Srbije

Likvidacije za koje je za sada osumnjičen počinio je za malo više od pet meseci, i to u različitim delovima Evrope, i trenutno je državljanin Srbije koji ima najviše crvenih poternica, posle narko-bosa Zorana Jakšića, koji je u zatvoru u Peruu zbog trgovine drogom i ubistava.

Foto: MUP Srbije

Prilikom hapšenja kod D.Č. su pronađena falsifikovana dokumenta, dva pištolja, municija i prigušivač, ali i mnoštvo sredstava za promenu izgleda.

Foto: MUP Srbije

#Čaba Der

'