AKTUELNO

Olat Bilbao Gonzales, španska misica, bila je kolateralna šteta u ratu kriminalnih klanova u Beogradu.

Misica koja je u avgustu prošle godine povređena u eksploziji automobila u zemunskom naselju Galenika, Olat Bilbao Gonzales (20), objavila na Instagram nalogu potvresni snimak iz Beograda.

Na snimku se vidi unušteno vozilo u kojem je bila kada se dogodila ekspolozija, kadrovi iz glavnom grada Srbije, kao i njeni pokušaji da iz invalidskih kolica stane na noge.

- Tragedija je postala moj blagoslov. Jača sam, bolja, nezaustavljiva, neustrašima, da svet zna da samo Bog može da kaže kada ću otići –poručila Olat.

Ona je poznata kao mis Marbelje za 2014. godinu a bila je kolateralna šteta u ratu kriminalnih klanova povezenih sa Lukom Bojovićem, čiji je i advokat Dragoslav Miša Ognjanović takođe ubijen.

Tog dana devojka je bila u društvu sa Strahinjom Stojanovićem, koji je navodno bio blizak sa kriminalnom grupom Slobodana Šaranovića. Ona se nalazila u automobilu kada se bomba aktivirala.

Vozilo je izgorelo, uspela je da se izvuče, a nadležne ekipe zatekle su je kako leži kraj automobila. Devojka je odmah prevežena sa otvorenim prelomom potkolenice, u bolnicu, a njeno stanje je vrlo brzo bilo stabilno.

#Misica

'