AKTUELNO

Pao sa visine od oko deset metara.

Beživotno telo muškarca starog oko pedeset godina pronađeno je danas na stepeništu ispod Beogradske kapije u Niškoj tvrđavi. Smrt je nastupila usled pada sa visine od oko deset metara, a ispituje se da li je čovek stradao nesrećnim slučajem ili se radi o samoubistvu.

Kako prenose mediji, prolaznici koji su uočili telo na stepeništu oko 17.10 sati alarmirali su Hitnu pomoć i policiju. U toku je uviđaj na mestu na kome je pronađen leš koji se obavlja po ovlašćenju tužilaštva. Policajci pretražuju okolinu mesta na kojem je pronađeno telo, ali i bedem Beogradske kapije kako bi ustanovili okolnosti pod kojima je došlo do pada.

Foto: Tanjug

Slična tragedija dogodila se 19. januara ove godine kada je pedesetjednogodišnji muškarac poginuo prilikom skoka sa Tvrđavskog bedema na mestu zvanom Rovče. Jedan Nišlija je 17. decembra prošle godine pretio da će skočiti sa Stambol Kapije na ulazu u Tvrđavu, ali ga je policija sprečila u samoubilačkoj nameri. Iste godine, 12. septembra, policajac Aleksandar Živanović uspeo je da odgovori od samoubistva jednog čoveka koji je takođe hteo da se ubije skokom sa Stambol kapije.

#Niš

#Samoubistvo

'