AKTUELNO

Telo Mirjaninog sina, Stefana, vatrogasci su satima izvlačili iz smrskanog auta, koji je jutros nešto pre sedam sati imao direktan sudar sa autobusom.

Mirjana Tamburić, majka Stefana I. koji je nastradao u sudaru automobila i autobusa kod Kruševca, za stravičnu nesreću saznala je putem medija.

Na televiziji sam prvo videla šta se dogodilo, a onda mi je javila ćerka - govori tihim glasom poresena Mirjana Tamburić, majka nastradalog vozača Stefana Ilića.- To je moj sin poginuo, Stefan. Bar da mi se snaja i beba izvuku.

Njen Stefan, dodaje, bio je dobar vozač, ali u ovoj situaiciji, priča, pomoći za njega i sve putnike u kolima, nije bilo.

- Prijatelj priča, išao je autobus direktno na njih, prešao na njihovu, levu stranu.... kaže Mirjana. - Žive u Đunisu, moj sin sa snajom. Trebalo je 24. januara da se porodi. Snaja je domaćica, sin je radio privatno... Čekali su prvo dete...

Telo Mirjaninog sina, Stefana, vatrogasci su satima izvlačili iz smrskanog auta, koji je jutros nešto pre sedam sati imao direktan sudar sa autobusom. ”Fijat” za čijim je volanom bio Stefan kretao se iz pravca Kaonika ka Kruševcu, dok je autobus išao iz suprutnog pravca, tzv. starim putem Kruševac-Niš.

#Nesreća

'