AKTUELNO

Zorica Stanisavljević, koju je suprug Slobodan Belegišanin početkom novembra izbo nožem, puštena je iz bolnice na kućno lečenje.

Zorica Stanisavljević (46), koju je krajem novembra u Novoj Pazovi, izbo suprug Slobodan Belegišanin (46), puštena je sa bolničkog lečenja, ali se nije vratila u porodičnu kuću.

Zorica je nakon desetak dana puštena iz Zemunske bolnice, a komšije kažu da su je nekoliko puta videle otkako je puštena na kućno lečenje.

Živi sa ćerkama

- Zoricu smo videli pre nekoliko dana, posetila je komšinicu u društvu svoje ćerke. Po izlasku iz bolnice nije se vraćala u kuću u kojoj se zamalo desila tragedija, već je otišla negde u grad i stanuje sa ćerkama. Otkad ju je Slobodan napao, u njihovoj kući nema nikoga - pričaju komšije iz ulice Ratka Pavlovića i dodaju da Zorica fizički nije loše, ali da je jako potištena.

- Izgledala je lepo, a jednoj prijateljici je rekla da je ništa ne boli, mada ide na previjanja. Međutim, čim se setila kako ju je muž napao, videlo se da joj je veoma teško. Rane na telu joj zarastaju i hvala bogu biće sve u redu, ali je psihički slomljena. Preživela je pakao, pa je i jasno zašto je odlučila da se ne vraća u kuću strave. Nadamo se da će uz pomoć ćerki uspeti da prebrodi težak period - kaže komšinica.

Motiv ljubomora

Podsetimo, Belegišanin je na suprugu nasrnuo posle svađe jer je, navodno, u njenom telefonu video poruke koje je Zorica razmenjivala sa drugim muškarcem. Prema rečima komšija, Belegišanin je bio veoma ljubomoran i preke naravi.

- Slobodan je nakon ranjavanja supruge otišao kod komšije i rekao mu šta je uradio. Odmah je uhapšen, a Zorica je odvezena u bolnicu. Ona je zaista divna žena, dok za njega retko ko ima reči hvale - podseća naš sagovornik.

#Porodično nasilje

#Svađa

'