AKTUELNO

Muž me je iznenada s leđa udario vilama. Prvo sam pomislila da se šali, ali kad je ponovo krenuo na mene, shvatila sam da je vrag odneo šalu. Besomučno me je tukao po celom telu sve dok se drška nije polomila, ali se ni tada nije zaustavio. Zgrabio je motku i nastavio da me mlati.

Vapaji žene

Ovim rečima započela je ispovest za Srpski telegraf Violeta Milijić (43) iz sela Niševac kod Svrljiga, koju je brutalno pretukao suprug Milomir (66), pa se otrovao. Zločinu je prethodila svađa supružnika koje su počele nakon što se Milijić razboleo.

- Bio je besan, nikad ga takvog nisam videla. Mislila sam da će me ubiti, glasno sam zapomagala i dozivala pomoć. Udarao me je sve dok se nisam onesvestila - kroz suze priča Violeta.

Milijićeva je ležala u lokvi krvi u šupi, a njen muž je popio otrov, otišao niz šljivik i nestao. Komšije koje su čule Violetine vapaje pritrčale su joj u pomoć i krenule u potragu za nasilnikom.

Foto: Wikipedia

- Tražili smo ga u polju, u dvorišu, raspitivali se kod rođaka, ali ga nigde nije bilo. Tad smo otišli do staje, ali su vrata bila zabarikadirana. Ušli smo s druge strane i začuli krkljanje. Milomiru je išla pena na usta. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć, ali je on, nažalost, sledećeg dana podlegao povredama - priča rođak.

Živeli u ljubavi

Neutešna supruga Violeta dodaje da su Milomir i ona živeli u ljubavi i da suprug nikad nije digao ruku na nju. Međutim, sve se promenilo pre dve godine, kad se razboleo.

- Plašio se smrti, što se odražavalo na njegovu psihu. Često mi je prebacivao da moram da preuzmem teret i odgovornost za domaćinstvo. Jednog dana je povikao: "Ne mogu više ovako, ubiću tebe, pa sebe." Iskreno, nikad nisam ni pomislila da je sposoban za tako nešto - plačući priča Violeta.

#Ispovest

#Samoubistvo

#tuča

'