AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Foto: Pixabay.com

Neočekivane emocije koje dolaze odjednom i prave haos, danas će biti uobičajena pojava. Pripremite se da se suočite sa onim što se očekuje od vas. Vrlo je važno da ne reagujete preterano. Budite smireni i stabilni i sve će biti sasvim uredu. Izbrojte do deset ili sedite sami izdvojeni od drugih pre nego što krenete da se suočite sa problemom.

BIK

Foto: Pixabay.com

Najverovatnije da vam je potrebno više slobode u određenoj situaciji. Možda želite svoje emocije da distancirate od drugih ili vas neko smara. U jednu ruku potrebno vam je društvo da zadovoljite svoje najdublje potrebe, a u drugu, ne volite kada se tako osećate (kada vas smaraju!). Budite sigurni u ono što želite pre nego što se upustite u dublju vezu.

BLIZANCI

Foto: Pixabay.com

Danas ćete morati upotrebiti svoj smisao za humor i šarm kako biste smirili tenziju oko jedne situacije. Mogli biste se osećati neprijatno zbog nekih prepreka. Vaše rešenje problema mogli bi biti šala na taj račun i smeh na licu.

RAK

Foto: Pixabay.com

Očekujte snažne emocije danas. U izvesnoj ste fazi „gradnje“ nečega vama bitnog, te se potrudite da svojim ispadima sve ne pokvarite. Moguće je da ćete reći nešto što nikako nije prikladno datoj situaciji. Dajte sve od sebe da ignorišete takve emocije danas.

LAV

Foto: Pixabay.com

Ukoliko danas nemate da kažete nešto lepo i pozitivno, bolje je da ništa ni ne govorite. Držite jezik za zubima i biće ovo lep dan. Ako ste frustrirani, besni ili povređeni pronađite uzrok toga osećanja. Nemojte se osećati kao jedini koji treba sve oko sebe da uveseljava. Samo ćete povrediti sebe ako se pretvarate da je sve uredu, a nije.

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Nemojte škrtariti kada se radi o vašem fizičkom zdravlju. Kako biste uštedeli novac, nećete otići na redovan pregled kod zubara ili ćete pribeći jeftinijem lekaru. Ništa nije važnije od zdravlja. Ponašajte se prema svom telu sa poštovanjem i respektom koje zaslužuje.

VAGA

Foto: Pixabay.com

Održavati ravnotežu ponekad može prouzrokovati više štete nego koristi, te danas nemojte ništa forsirati. Pustite i prihvatite da život ponekad nije harmoničan i bez stresa, jer ćete tako daleko lakše izdržati iznenadne emotivne turbulencije.

ŠKORPIJA

Foto: Pixabay.com

Ovo je jedan od onih dana kada ćete biti na ivici da doživite nervni slom ili trijumfalno otkrovenje. Kako biste osigurali sebi pozitivan ishod nemojte biti previše ozbiljni danas. Intenzivna energija učiniće da se svi oko vas osećaju cvrkutavo, kao da je proleće. Jedan neoprezan pokret može izazvati katastrofu. Dajte sve od sebe da smirite tenziju umesto da dodajete ulje na vatru.

STRELAC

Foto: Pixabay.com

Svi ko vas ponašaju se kao da hodaju po jajima, ali to ne znači da i vi treba tako da se ponašate. Vaš nepobedivi duh biće više nego dobrodošao tokom jedne drame. Pokušajte da smirite tenziju a da se sami ne upletete previše. Nemojte upijati nečija osećanja. Budite ono što jeste.

JARAC

Foto: Pixabay.com

Vaša preosetljivost u određenoj situaciji navešće vas da donesete brzopleto odluku, iako ne vidite jasno istinu. Skloni ste donošenju zaključaka bez posedovanja svih činjenica. Ponekad unapred predviđate katastrofu i nervirate se. Nemojte brinuti zbog stvari koje ne poznajete.

VODOLIJA

Foto: Pixabay.com

Danas biste mogli osećati da ćete pogrešiti bilo da nešto uradite ili ne uradite ništa. Mogli biste biti veoma tvrdoglavi u jednoj situaciji, iako znate da ako previše insistirate na svojim potrebama to može nekog povrediti. Dajte sve od sebe da prećutite ono što vam je na umu. Recite to sutra.

RIBE

Foto: Pixabay.com

Danas biste mogli zaplakati bez nekog posebnog razloga. Dajte sve od sebe da se relaksirate pored vode, gde možete pustiti svoje emocije da teku svojim tokom. Tenzija nastaje kada se približava oluja. Jednom kada prođe, nastaje miran period sa dosta sunca. Period mira i blagostanja bliži vam je nego što mislite.

#Astrologija

#Horoskop

'