AKTUELNO

Ovi horoskopski znaci imaće čemu da se nadaju.

Kao i svake godine i ove Venera, planeta ljubavi i novca, prelazi preko Vodolije, znaka flerta i kontakta sa strancima. Svaki put kada se desi prelazak, obrazuju se drugačiji aspekti sa tranzitnim planetama, pa će od sredine naredne nedelje do 3. januara 2017. godine biti pod povoljnim uticajem Jupitera iz Vage, Saturna iz Strelca, Urana iz Ovna, Merkura i Plutona iz Jarca, Neptuna iz Riba.

Zato će se lakše sklapati dogovori sa strancima, koji vode ka realizaciji isplativih poslova, dok će umetnici biti dodatno inspirisani da pokažu svoj talent.

Budući da se u istom znaku nalazi i druga ljubavna planeta, Mars, simbol akcije i seksualnosti, može se očekivati više ljubomornih scena, strastvenih raskida i obnova emotivnih veza.

Venera, kao i Mesec, najviše utiče na našu lepotu, emocije i moć zaljubljivanja, seksualnost, zavodljivost i društvenost.

Ovaj tranzit na ljubavnom planu će najviše osetiti Bikovi, Rakovi, Vage i Ribe koji će se prolepšati, zaljubiti i biti sentimentalniji nego inače, a nešto manje Škorpije, Jarčevi, Ovnovi i Device.

I. P.

#Budućnost

#Horoskop

#Ljubav

#Posao

#Sreća

#Venera

'