AKTUELNO

Saznajte zašto su ova tri znaka, prema horoskopu, loša za brak i razmislite dobro ako sa nekim od njih planirate budućnost.

Rak, Škorpija i Strelac su u suštini dobre i vrlo prijatne osobe, ali su zapravo dobri za sve ostalo, osim za miran bračni život.

Nećete se usrećiti sa ovim džangrizalima koja stalno zvocaju, tako bar tvrdi horoskop.

RAK

Muškarac Rak nije osoba sa kojom je život lak, uprkos opštem utisku da su osobe rođene u ovom znaku vrlo prijatne. Ovaj tip je moguće podeliti u dve grupe: Muškarci koji vole svoju kuću, ali su naporni, cepidlake i kritičari. U drugu spadaju pasivni, lenji i nezainteresovani muškarci, koji se najčešće žene iz koristi, nasleđa ili zbog položaja. Ovaj tip je zanimljiv i simpatičan, ali samo onda kada to sam izabere.

Muž Raka provodi u svojoj kući mnogo više vremena nego ostali muškarci, gaji duboki tradicionalni osećaj za dom i porodicu. Iako voli ženu i decu, on nikada do kraja nije zadovoljan, uvek može da nađe nešto da kritikuje ili da se žali. Ovi ljudi su jako senzualni, traže neprekidnu erotsku stimulaciju, verni su ali i plašljivi, pa zato izbegava opasnosti kad god je to moguće.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Bračnu harmoniju i uspešan zajednički život najteže je ostvariti sa Škorpijom. To je ipak ostvarljivo samo pod uslovom ako je njegova supruga bude uvek u senci i prati ga u svim njegovim nastojanjima. Ne podnosi dominantne žene u bilo kom pogledu. On je tipična staromodna duša, u kući je tiranin, kao i u ostalim vidovima društvene komunikacije. Njegove ljubavne reakcije su toliko snažne i ekstremne, da je nekad sklon i nasilju. Ovaj znak je vrlo uspešan u poslu i sposoban je da izdržava sam, svojim radom i ženu i decu, koju najčešće obožava.

On je vrlo posesivan i ljubomoran muškarac. U stvari, bez obzira na to koliko ljubavi i pažnje mu je poklonjeno, on će uvek imati razloga za sumnju i stalno će verovati da i žena i deca i poslovni prijatelji rade protiv njega. Njegovi osećaji za ženu i decu su zaista plemeniti, ali on nikada neće naučiti da ih izrazi na pravi način. Njegova sebična ljubav zagorčavaće život i njemu i drugima. Seksualna nezajažljivost takođe je deo njegove prirode.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Ovakvom tipu muškarca potrebna je mudra i taktična žena. Strelac baš i nije rođen za brak. Po prirodi je human, tako da će na neki način učestvovati u radu raznih društvenih organizacija i u rešavanju praktičnih problema svoje zajednice. Strelci su megalomani da im često sopstveni životi izgledaju mali i nezanimljivi.

On je jak u braku. Njegova žena mora biti široke svesti, oslobođena ljubomore i pomalo bezlična, čak i ako to nije njena prava priroda. Ona će morati da bude prava umetnica kako bi u svemu mogla da ga prati i zadovoljava njegove interese. Sa ovim muškarcima nije teško živeti, ali zbog njihovog nedostatka osećaja i velikog nestrpljenja, supruga ovog tipa moraće da proširi svoje horizonte, kako bi sa njim bila na istim talasnim dužinama. Oni su veseli i zanimljivi momci, koji ljubav doživljavaju kao srećnju okolnost.

#Brak

#Horoskop

'