AKTUELNO

Ovaj astrološki događaj utiče na emocije, odnose i finansije svih znakova Zodijaka, ali period obećava posebno izobilje za dva znaka.

Astrolozi ističu da pomračenje punog Meseca, koje stiže 25. marta stvarajući moćan kosmički tok energije, donosi „tri puta intezivniji, emocionalniji i moćniji“ period u odnosu na uobičajeni pun Mesec.

Horoskop će više od ostalih obradovati Raka i Jarca koje čekaju veoma dobri dana kada je reč o finansijama u periodu oko pomračenja.

Rak

Pomračenje Meseca doneće vam poboljšanje finansijske situacije. Sa sobom donosi nove mogućnosti za zaradu i povećanje prihoda. Trebalo bi da budete otvoreni za nove ideje i projekte – doneće vam finansijski uspeh. Uprkos činjenici da će vam novčanik u narednom periodu biti mnogo bolja, preispitajte svoja ulaganja i racionalizujte troškove. Treba razmišljati i o budućnosti!

Jarac

Jarčevi, očekujte neočekivane dobitke i odlične prilike za zaradu. Možda ćete dobiti bonus na poslu, nenajavljenu povišicu ili će vam novac doći kroz neki dodatni posao ili projekat. Ako imate svoj biznis, možda će doći do prilike da poslovanje proširite i u inostranstvo, što će vam na duge staze doneti stabilniju materijalnu situaciju. Novca će biti u izobilju, ali samo ako ste spremni za trud i akciju i ako ne vagate previše mogućnosti koje van se osmehuju.

Autor: