AKTUELNO

Junski aspekt milionera i Venera u konjunkciji sa budućim čvorom mogu doneti fenomenalan rast prihoda ovim znakovima zodijaka.

Bik

Za Bika će cela 2024. bukvalno biti himna prosperiteta i izobilja – Veliki Stelium planeta u Biku u aprilu i maju, plus milionerski aspekt u sektoru finansija i karijere doneće veliki napredak.

Ovo se posebno odnosi na one koji rade u oblasti informacionih tehnologija i mreža.

Lipanj će biti posebno “mjesec novca”, kao i razdoblje konjunkcije Venere s Jupiterom – od 25. do 28. svibnja, piše Atma.

Škorpija

Vladar finansijskog sektora, Jupiter, ulazi u vašu kuću kapitala i investicija u junu – možete dobiti veliku sumu novca kao ulaganje u svoj posao.

Ali zaista veliki novac čeka vas na mladom mesecu u Strelcu, koji će nastupiti 1. decembra 2024. godine.

Tada ćete možda imati nove prihode i nov način upravljanja svojim finansijama.

Ovan

„Najbogatiji“ i najplodniji mesec za Ovna biće period kada će se vaš finansijski vladar Venera spojiti sa Jupiterom – to je od 25. do 28. maja.

Ali u stvari, u aprilu ćete osetiti da imate novi novčani tok – pomračenje 8. aprila u vašem znaku će se desiti istovremeno sa konjukcijom Venere, Merkura i Sunca sa čvorom budućnosti – zahvaljujući vašem ličnom projektu , imaćete veliki rast i samopoštovanja i finansija.

Vodolija

Vi ste pravi ljubimci sreće u 2024. jer je Pluton, planeta velikih finansija, u vašem znaku od januara 2024. I šta više, trigon sa Jupiterom tokom cele godine daće vam mogućnost da razvijete lični projekat, pa nemojte ne boj se ničega!

Samo napred i oslonite se na svoju intuiciju – zahvaljujući Plutonu, postaje bukvalno magično za vas. Najvažniji period za vas neće biti samo jun 2024. (period aspekta milionera), već i septembar.

18. septembra dogodiće se prvo pomračenje u znaku Riba, čime se otvara program velike preraspodele vaših finansija za naredne 2 godine. Imaćete ozbiljnu odgovornost, ali i vaša zarada će progresivno rasti.

Autor: