AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Aktivirajte maksimalno svoju kreativnost i donosite hrabre odluke. Slobodni Ovnovi, budite smeli u izražavanju sojih nanfinijih osećanja. Fizička aktivnost je ključna kada je zdravlje u pitanju.

Foto: Pixabay.com

Bik

Obratite pažnju na detalje, ali ne preterujte sa kritikama baš za svaku sitnicu. planirajte dugoročno. Slobodni, istražite nova poznanstva, preispitajte malo i sopstvena očekivanja. Mogući problemi sa cirkulacijom.

Foto: Pixabay.com

Blizanci

Blizanci, fokus vam je na komunikaciji, izbegavajte danas konflikte sa osobama sa kojima sarađujete. Ukoliko uspete da obuzdate nalete nervoze i nestrpljenje, očekuje vas lep dan u sferi ljubavi. Moguća glavobolja.

Foto: Pixabay.com

Rak

Sve što je vezano za papirologiju proveravajte više puta pre nego što pošaljete dalje, jer su moguće greške i propusti. Ono što bi svakako trebalo da uradite kada je ljubavna sfera u pitanju je da što više lepih trenutaka posvetite svojoj voljenoj osobi. Prijala bi vam fizička aktivnost.

Foto: Pixabay.com

Lav

Oslonite se na liderstvo, pratite svoje kreativne impulse i uspećete da ostvarite sve što ste zamislili. Slobodni, istražite nove mogućnosti, možda nije najbolji trenutak ali ne odustajte. Moguće reumatske tegobe.

Foto: Pixabay.com

Devica

Fokus neka vam bude danas na organizaciji, i pored toga što važite za perfekcioniste možete danas zagubiti neke važne papire. Treba da poradite na konkretizaciji svojih želja, ali budete dovoljno suptilni i pratite signale ponašanja druge strane, kako bi na vreme ublažili ili pojačali svoje namere. Jačajte imunitet.

Foto: Pixabay.com

Vaga

Bićete blago rečeno zatečeni pojedinim reakcijama i postupcima vaših kolega iz najbližeg radnog okruženja, ali i to se dešava. Vaše ćutanje biće samo odraz nezadovoljstva koje osećate zbog nekih partnerovih postupaka, skorijih ili iz prošlosti. Moguće su alergijske reakcije.

Foto: Pixabay.com

Škorpija

Oslonite se na intuiciju, može vas iznenaditi inicijativa nekih osoba i njihovi predlozi, nemojte ih odbijati na prvu loptu. Osećaj nezadovoljstva pratiće vas na ljubavnom planu. Vrlo je moguće da ste sve preuveličali i da ne želite da realno sagledate situaciju. Vrlo dobro.

Foto: Pixabay.com

Strelac

Proveravajte sve informacije bilo od vaših saradnika, bilo da dolaze iz eksternih izvora više puta. Izbegavajte impulsivne odluke. Morate biti pažljivi i odmereni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju da ne biste bez ikakvog pravog razloga doveli do tenzije. Vodite računa o krvnom pritisku.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Imaćete i danas zastoje koji ne zavise direktno od vas i na koje nećete moći da utičete. Pokušajte da neke rokove prolongirate. Razgovori o budućnosti su aktuelni a brojni pripadnici bi mogli ozvaničiti svoje veze. Čuvajte se prehlade.

Foto: Pixabay.com

Vodolija

Vodolije, i danas bi trebali da pripazite ukoliko nešto potpisujete , ili ukolko pak imate nameru da se finansijski zadužujete. Budite taktični i ne potencirajte ništa kada je ljubavna sfera u pitanju. Moguća glavobolja.

Foto: Pixabay.com

Ribe

Situacije će zahtevati da vi nešto promenite kod sebe da li način rada, da li način razmišljanja. Određeni nesporazumi mogu doći sa druge strane, nezavisno od vas. Moguća glavobolja.

Foto: Pixabay.com,

Autor: