AKTUELNO

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Napredujete danas u firmi u kojoj se nalazite. Baš vam zavide svi. Pazite da se ne uobrazite. Interesuje vas jedna Riba, koja stalno pokušava da vas izbegne jer ste prejaki za njenu energiju. Možda ne bi bilo loše da priđete suptilnije. Česte glavobolje.

Foto: Pixabay.com

BIK

Ponekad imate problem da nađete pravi lek za saradnju sa osobama iz vašeg okruženja. Strpite se. Oni će svakako slediti vaš put. Slobodne osobe rođene u ovom senzualnom znaku mogu da očekuju susret sa Blizancima ili Devicom. Zdravlje dobro, jedino morate povesti računa o pritisku.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Imaćete posao u inostranstvu. Neko će vas iznenaditi dobrim vestima za posao ili novu ponudu. Imajte poverenja. Računajte na dobar provod ili ako ste usamljeni na poznanstvo iz prijateljstva. Taj prijatelj može da bude neko ko je rođen u znaku Jarca. Zdravlje nije u lošem stanju.

Foto: Pixabay.com

RAK

Imate dosta saradnika koji mogu da vam pomognu i sve to doprinosi vašem uspehu. Saradnja sa Vodolijom ili Vagom odlična. Osećanja iskrenosti su najvažnija za vas. Imate preduslov da upoznate dobru osobu koja će vam biti verna ljubav. Udvaranje Ovna ili Ribe biće zanimljivo. Pripazite na digestivni trakt.

Foto: Pixabay.com

LAV

Morate da dominirate na radnom mestu. Tu ste na svom terenu ako radite ono što volite. Slobodni moraju da se potrude više oko partnera, oko izbora, ali i da se odluče, jer često imaju preterano naglašen ego. Pripazite na varenje, stomak, način ishrane.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Obratite pažnju na saradnju sa Ribom, Ovnom, Škorpijom i Jarcem. Verovatno imate već plan šta dalje da radite sa ovim saradnicima. Morate da napravite pravilo u svom emotivnom životu, da li lutate ili ćete se odlučiti za nekog ko vam poklanja pažnju. Psiha osetljiva.

Foto: Pixabay.com

VAGA

Možda ste zaboravili na saradnike ali oni nisu na vas. Imate odličnu energiju i to ćete iskoristi da se organizujete za dalji poslovni aranžman. Idealn dan za provod i novo poznanstvo oko druge polovine dana. Odlično raspoloženje imate. Dosta solidno zdravlje.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Dobra vest za sve koji planiraju da rade poslove sa inostranstvom. Ovo je zemlja koja je velika, prostrana. Verovatno Amerika ili Australija. Oni koji su u braku, vezi moraju da obrate pažnju na ljubomoru, posesivnost. To vam se često dešava. Nije dobro za vaš odnos. Sada je mnogo bolji period.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Imate izvesnih manjih problema. Bilo bi potrebno da sami donesete odluku o poslu koji vas čeka već duži period. Predstoji vam lep ljubavni susret. Verovatno ćete biti stabilniji i moćićete da napravite pravi izbor u novom poznanstvu. Pritisak, srce.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Menjate sve iz korena. Možda se preokrenete i počnete da radite nešto što ne biste ni pomislili da možete. Više izlazaka i druženja. Vama je bitno da se družite i budete u društvu mnogih osoba koje vas opuštaju. Zadovoljni ste trenutno sa sobom. Dobro zdravlje.

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Poziv za saradnju sa Ribama, Strelcima ili Jarčevima. Očekujete od te saradnje sve. Morate biti jaki i izdržljivi. Brinete o svojoj porodici danas. Oni su vam najbitniji u ovom trenutku. Držite se tog stava. Dobro se zabavite, opustite. Morate na dijetu.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Ovo je dan gde vam se otvaraju dve šanse za napredak ili promenu posla. Iskoristite bar jednu od mogućnosti. Imate plan da osvojite jednu osobu koja je zanimljiva, duhovita. Uživajte u svom izboru. Verujte sebi i svojim osećajima. Bolje raspoloženje vam sledi.

Foto: Pixabay.com,

Autor: