AKTUELNO

Neki su jednostavno rođeni pod srećnom zvezdom i s lakoćom ostvaruju sve svoje snove.

To, naravno ne znači da ostali ne mogu da uspeju u svim svojim ambicijama, ali će im za to biti potrebno mnogo više snage, pameti, upornosti... U odnosu na horoskopsk znakove koji su rođeni za pobednike.

Ovan

Vaša vladajuća planeta Mars voli ratovanje, ali to ne znači da ćete potrošiti svoj život na borbu. U stvari, vi ste predodređeni da pobedite u svakoj bici koju odaberete. Vi ste pametni, motivisani i artikulisani – i zato je vaša sreća više odraz vaše jake ličnosti nego unapred zacrtane sudbine.

Rak

Vaš znak je jedan od retkih koji je istinski blagoslovlen srećom. Iako će se na putu uvek nalaziti nekakvi izazovi, vi imate urođeni osećaj za smer i veštine – pomoću kojih, zahvaljujući svojoj srećnoj zvezdi, uvek uspevate da se usmerite u pravom smeru.

Vaga

Nije tajna da ste večiti optimista i da se život često odvija tačno onako kako želite. Ako ste se ikada pitali zašto obično iz svakog lošeg dana izađete nepovređeni, odgovor je – to ima veze s vašom percepcijom. Možete zahvaliti svojoj vladajućoj planeti – Veneri, što vidite čašu napola punu i što imate prilično sreće u životu.

Pročitajte još: KEŠ I LJUBAV: 3 znaka kojima će ovaj januar biti NAJBOLJI MESEC u životu

Strelac

Strelac je jedan od srećnih znakova u Zodijaku. Vaš vladar, planeta Jupiter, pomaže vam da napravite limunadu od svih limuna koje dobijete.Veliki horoskop za 2018. godinu Naravno, to ne znači da ponekad nema izazovnih vremena, ali nikad nećete biti ostavljeni bez rešenja problema.

Riba

Jednom davno, srećna planeta Jupiter bila je vladar vašeg znaka. Iako je Neptun, planeta inspiracije i psihičke sposobnosti, trenutni vladar Riba, planeta Jupiter, kao davno izgubljeni otac, još uvek ima uticaj na vas. To znači da ste ne samo srećni, već imate dve planete da vas vode kroz život, prema velikoj sreći.

#Sreća

#Uspeh

#Zvezde

'