AKTUELNO

Ukoliko ste započeli vezu ili se viđate sa muškarcem, pored osnovnih informacija o njemu, dobro bi bilo i da znate šta je u horoskopu. Ovo će vam pomoći da razumete njegove karakterne crte i zašto postupa na određeni način.

Danas vam nakon Jarca, predstavljamo muškarca rođenog u znaku Škorpije.

Veoma su komplikovani, intenzivni, a s*ks im je na prvom mestu. Ukoliko se ovde ne poklopite recite zbogom celoj priči.

Pored ovoga mogu biti veoma misteriozni, tako da ih nikada do kraja ne možete dokučiti, osim ukoliko oni sami to ne dozovle.

Muškarac Škrorpija obrnuće vam život pun krug, sa njim će vam uvek biti uzbudljivo i zanimljivo, kako u krevetu, tako i van nejega.

Međutim, kako i kod svih ostalih znakova, valjalo bi da obratite pažnju na par stvari.

Foto: Unsplash.com

Škropije mogu biti nepodnošljivo ljubomorne i posesivne. Pored ovoga su vrlo opsesivne i paranoične, tako da se može dogoditi da posle izvesnog vremena počnu da vas prate na društvenim mrežama i da gledaju vaše fotografije, šta ste lajkovali na Instagramu i ko je vama lajkovao fotografije.

Nemojte se iznenaditi ako pokuša da pristupi vašem telefonu i porukama koje dobijate. Ukoliko mu se samo malo zamerite, biće spreman da vas podseti i na najmanju sitnicu koju vam je zamerio tokom veze. Ukoliko raskineš, verovatno više nikada nećeš čuti za njega, ne računaj na prijateljski kraj.

Kada je reč o pozitivnim stvarima vezanim za Škorpije, u početku vas neće pustiti previše blizu sebi i verovatno neće biti spreman da se otvori. Međutim ukoliko steknete njegovo poverenje, neće biti problema. Veoma su odani, verni, strastveni i kreativni kada je u pitanju žena koja im se dopada.

Na njega uvek možete da se oslonite i računajte da će vam čuvati leđa i kada ste u pravu i kada niste.

Partnerke koje im najviše odgovaraju rođene su u znaku: Bika, Ribe i Device.

Autor: Z.L.