AKTUELNO

Proleće nam uskoro stiže ali neće samo to novo godišnje doba uneti promene u naš život. I ulazak Saturna u Ribe 7. marta takođe donosi mnogo novina. Iz perspektive astrologa to je prilično fascinantan pomak.

Saturn - planeta odgovornosti ulazi u Ribe - znak koji ne voli granice i koji je sušta suprotnost svemu što Saturn predstavlja.  Saturn je teška planeta koja simbolizuje izgradnju nečega što traje, dok su Ribe kao voda koja teče i nigde se ne zadržava.

To znači da se u naredne dve i po godine, koliko dugo će Saturn putovati kroz Ribe, možemo osećati zbunjeno, možda i besciljno, ali samo na prvi pogled. Zapravo, od 7. marta  počinje naše povezivanje sa višom svrhom života, počinje naše lično putovanje i samootkrivanja.

Foto: Pixabay.com

Astrolog Dušan Cincović kaže da je Saturn sudbinska planeta, i ulazi u Ribe posla 20 godina.

- Bitno je gde je on, kada se tumači neki hioroskop, i govori o problemima. Sada ulazak u Ribe jeste opterećenje promenjivih znaka. Ribe, Device i Strelčeve - rekao je on.

Kako kaže, činjenica je da Saturn donosi patnje, finansijske probleme, zlu kob i slično, ali je on i planeta intelekta.

Foto: TV Pink Printscreen

- Suočavanje sa problematikom prvesnstveno. Najviše se ondosi na Ribe. Sve što je urašeno, ili nije urađeno u prošlosti, sada svi moraju da se okrenu sebi - dodao je Cincović.

Veliko karmičko čišćenje - opisao je promenu jednom rečju.

Astrolog Joka Milekić kaže da je Saturn malefičan, i ne može se očekivati nešto dobro, međutim, ono što je dobro u svemu jeste ojačavanje i brušenje nas samih.

Foto: TV Pink Printscreen

- Na ličnom planu ćemo moći da planiramo nešto novo. Posebno mlađi, oni će da se skrase, šire porodice... Saturn u Ribama predstavlja završetak ciklusa Jarca - dodala je Milekić.

Dobar Saturn je jednako dobra muka, rekla je ona.

Numerolog Goca Dragišić istakla je da Saturn, kada god se pojavi u nečijem datumu rođenja u vidu broja 4 vrlo lako može vući karmu iz prošlosti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Više se vezuje za mušku stranu. Naravno da će sve ići otežano, ali ne treba suditi. On može da nas nauči, da nas izbrusi da budemo dobri u nekim stvarima. Recimo ako nam je posao bio loš, pa ćemo da naučimo da poslujemo, napravimo dogovore - rekla je Dragišić.

Kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore, rekla je potom.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: