AKTUELNO

Verujemo da ste više puta upoznali ljude koji su posle pola sata razgovara počeli da vam pričaju detalje svog života. Dok su jedni toliko otvoreni da odmah i bez zadržavanja govore o svom privatnom životu, pa čak i tajnama, postoje i oni drugi koji su suzdržani i zatvoreni.

Oni se ne otvaraju lako pred drugima jer su suviše oprezni i sumnjičavi, a time zapravo štite sebe od potencijalnoga razočaranja ili boli.

Prema rečima astrologa, najteže je zadobiti poverenje ljudi koji su rođeni u ovim horoskopskim znacima.

1. Devica

Device nisu poznate po spontanosti, ali su poznate po tome da skoro uvek prate ono što im glava kaže, a ne srce. One su jedan od najinteligentnijih horoskopskih znakova, ali često upadaju u zamku preranog zaključivanja i preteranog analiziranja. Stalno preispitivanje onemogućuje im da se opuste i steknu u nekoga poverenje.

2. Jarac

Jarčevi su skloni tome da osuđuju druge, pa im je veoma teško da puste nekog novog u svoj život i da se povežu s njim. Jarac želi da budete savršeni prema njegovim očekivanja, pa ako mu se ne prilagodite, on vam nikada neće verovati.

3. Škorpija

Škorpije su veoma tajnstvene i imaju veliki problem sa poverenjem. One ne žele da budu povređene, pa uvek veruju da svi imaju neki skriveni motiv. To je jedan od razloga zbog kog vam Škorpija neće dopustiti da joj se približite, piše "Index".