AKTUELNO

Astrolog Marjana Mašanović ističe da će naredni period biti posvećen pravilnom "korišćenju sebe".

Svaki astrološki događaj, donosi nešto posebno, a naročito ukoliko se nije dugo ponavljao, poput ovog.

Astrolog Marjana Mašanović otkrila je da početkom marta dočekujemo Saturna u Ribama, i toposle 30 godina.

- Ubrzo, od aprila mu se pridružuje jaka intenzivna energija ostalih planetarnih postavki. Obeležiće nam period od naredne skoro 3 godine - navodi astrolog i nastavlja:

- Ključno pitanje je da li koristiš sebe?

Nije da li si uspela/o u svojim ciljevima, planovima, namerama itd, nije da li si srećna, ispunjena, isceljena zaodovoljna, ostvarena, nije koliko si ne zavisna, samostalna, situirana, uspešna... nego da li koristiš sebe?

Koristiti sebe znači da li iz sebe crpiš svoje sposobnosti, mogućnosti, talente, u skladu sa okruženjem i sobom, na bezbedan način po sebe i okruženje, sa merom i jasnom namerom, iskrenošću, bez manipulisanja sebe i drugih.

Da li proanaliziraš sa jasnim uvidima i otvoreno, svoje razloge i prauzroke, zašto se nešto baš tako dešava, sa svešću da možeš sebi da kreiras svoju realnost iz pozicije u kojoj si, bez obzira na okolne faktore, ljude i događaje.

Kreiranje realnosti nije samo rešavam problem ili dolazim na dati cilj, nego i implementiranje svojih sposobnosti kao osobe i duše u shvatanje realnih dešavanja i osećaja koje se dešavaju u datom trenutku. Menjanje realnosti nije ponašaću se pozitivno i misliću pozitivno, nego naći dar u problemu.

A nikad se manje nismo koristili... zbog svih ometajućih faktora i nerealnih uverenja oko nas, društvo i njegove vrednosti, bolesti, hrana, tehnologija, vazduh, sistem po kom živimo, informacije i projekti koji su "na naše dobro", kosmička zračenja itd, itd...

Naredne skoro tri godine ništa drugo nije bitno šta god se dešavalo, osim kako se koristiš iznutra i koliko se zapostavljaš, dok ljudski ego uživa u ovozemaljskim uspesima, ili kuka nad ovozemaljskim neuspesima, ili kritikuje ovozemaljsko postojanje.

Kada se dođe do kraja jednog ciklusa, pogotovo Saturna u Zodijaku, važno je osvrnuti se, osvestiti unutrašnju empatiju i oprost prema sebi, skinuti krivicu, šta je trebalo, da li je trebalo, e da sam... i dati sebi blagonaklonost i poštovanje svega proživljenog, bilo ovako ili onako proživljeno.

Ovo je poseban, božanski, period sabiranja i integrisanja duhovno-materijalnih zbivanja i procesa - završava Marjana.

Autor: