AKTUELNO

Ovog puta ulazi u diplomatsku Vagu, donoseći promene u našu uobičajenu rutinu i to najviše u polju partnerskih odnosa.

Mlad Mesec će doneti puno sumnji, iznenadne prekide i predomišljanja, a takođe je moguće da ćete i sami biti zbunjeni promenama u svojim dosadašnjim željama i stavovivma. Četiri znaka osetiće više drame i više promena od ostalih, a evo o kome je reč.

Ovan

Područje koje će biti kritično u narednom periodu jeste vaš ljubavni život. Posebno obratite pažnju na ishitrene odluke i pretpostavke koje donosite. Venera u Devici izaziva dramu u vašoj svakodnevnoj rutini, pa možete očekivati da ćete biti posebno ranjivi u odnosima sa onima koji su vam najbliži. Generalno, ovaj mlad Mesec najteže će pasti upravo Ovnovima - neće se osećati prijatno i moraće da zastanu i pauziraju, umesto da bezglavo jure napred kao što je to najčešće slučaj.

Rak

Moguće je da ćete biti vrlo uznemireni, te da vas očekuju velike promene u porodici. Možda će se nešto u šta ste oduvek verovali srušiti kao kula od karata, a vi ćete biti primorani da promenite perspektivu i prihvatite novosti. Čeka vas nestabilan period, ali je ujedno ovo trenutak da preispitate vaš unutrašnji svet i spoznate šta je ono što vam je stvarno važno.

Vaga

Pripremite se za turbulentan period, Vage! Sa mladim Mesecom i retrogradnim Merkurom u vašem znaku, suočavate se sa velikim promenama, posebno kada je reč o tome kako doživljavate sebe. Obratite pažnju na to kako veza u kojoj ste utiče na vaše samopoštovanje. Takođe, nemojte se uplašiti ako vidite da postoje trzavice u vašoj vezi, koja je do nedavno bila idilična, ona će uskoro ponovo procvetati. Na putu ka harmoničnom partnerstvu neophodne su određene diskusije, pa i prilagođavanje i kompromisi.

Jarac

Mlad Mesec doneće vam nove ideje, nove spoznaje, ali i bolji odnos sa kolegama. Možete da očekujete i da ćete se zainteresovati za neki novi hobi, ili čak novu karijeru, a sasvim je moguće da će vam se otvoriti put za partnerstvo ili saradnju koja bi mogla da vam donese uspeh. Ipak, morate da budete spremni za rizik i otvoreni za nove stvari kako biste zaista iskoristili prednosti ovih prilika. Takođe, uprkos dobrim šansama za napredak, očekujte naporan period na poslu, sa brojnim izazovima u međuljudskim odnosima.