AKTUELNO

Šta nam poručuje horoskop za poslednji vikend u avgustu.

Ovan

Ne ulazite u rasprave sa kolegama. Svako ima svoj tempo i morate to poštovati. Krajem nedelje očekujte tajni ljubavni poziv.

Bik

Stanje na poslu je odlično. Vi ste zadovoljni, niste umorni i sada za vikend možete da se posvetite svojim dragim ljudima.

Foto: Pixabay.com/geralt

Blizanci

Jedan od članova bliske porodice vam zadaje glavobolju. Koliko god se vi trudili ne možete promeniti nečiji pogled na svet. Nedelja je dan kada se mnoge porodične stvari mogu promeniti.

Rak

Na poslu sve završavate u roku. Odlazi vam puno energije, a vama je najbitnija porodica. U petak isključite misli što se tiče posla i povetite se porodici i emotivnom partneru.

Lav

Puni ste zdrave i jake energije. Sve postižete. Zadovoljni ste. Međutim, prošlost vam ne da mira. Za vikend odlučite kojom stazom nastavljate dalje.

Devica

Lep vikend je pred vama. Očekujte poziv od prijatelja za produženi vikend van grada!

Foto: Pixabay.com/geralt

Škorpija

Vikend iskoristite da obavite ljubavni iskren razgovor. Sve zavisi od vas. Ako ste iskreni na prvom mestu prema sebi stvari će se odvijati u vašu korist.

Strelac

Osećate umor. Previše stvari je palo na vas. Ono što vas resetuje su ljubav i prijatelji. Ako ste u prilici, zvezde vam poručuju da pobegnete iz grada. Svaka promena sredine vama puni baterije.

Jarac

Posao i finasije idu odlično. Samim tim vaša enegija je opuštena. Zato za vikend očekujte jedno lepo poznanstvo koje vam može promeniti život.

Foto: Pixabay.com/geralt

Vodolija

Koliko god se vi trudili neki ljudi će uvek pričati laži. Vi na to ne treba da obraćate pažnju. Pred kraj radne nedelje očekujte poziv baš od tih osoba odnosno osobe koja priča laži. Prihvatite poziv i za vikend postavite stvari na svoje mesto.

Ribe

Emotivni partner očekuje više od vas. Potrudite se oko njega. U zadnje vreme vas kao da nema u tom odnosu. Vikend provedite sa njim i ne dozvolite da ništa pokvari ta dva dana!