AKTUELNO

Iskušenja su na svakom koraku, ali samo pojedini pripadnici Zodijaka u ovom periodu neće ostati imuni na tuđe draži, bez obzira što su u vezi ili braku.

O kome se radi i da li je reč o trenutnoj strasti ili konačnom begu iz već narušenog ljubavnog odnosa, saznajte u ovom horoskopu.

RAK

Foto: Pixabay.com

Prilično ćete klackati sa raspoloženjima i neki od vas mogu, povučeni potrebom da promene nešto u svom životu, ući u tajni odnos sa osobom koju duže vreme poznaju ili sa kojom su imali nekih dodirnih tačaka u prošlosti. Od treće dekade meseca stvari će krenuti na bolje između vas i stalnog partnera, pa biste mogli da razmislite da odete na neki zajednički odmor ili bar kratko putovanje. Ovo će vam itekako prijati. Usamljeni pripadnici znaka sa Venerom u polju tajni, koja će ovde boraviti tokom meseca, mogu najpre očekivati avanturu, zabavu i neke momente koji će pre biti obojeni strašću i seksualnošću nego ljubavlju.

DEVICA

Foto: Pixabay.com

Iako vam je poslovni segment sada jako važan i imate puno obaveza, morate u istoj meri graditi i emotivni segment – uvek nađite dovoljno vremena za voljenu osobu. Možete sada jako poboljšati i unaprediti kvalitet vaše veze.  Doduše, neki od vas tokom ovog meseca mogu potražiti malo zabave i “sa strane”, i to uglavnom preko poslovnog segmenta. Samo razmislite da li vam je ovo zaista potrebno. Slobodne Device imaju prilike za nove emotivne kontakte, ali je pitanje koliko će zaista imati vremena i volje da se ovim šansama zaista i posvete.

JARAC

Foto: Pixabay.com

Biće više napetih momenata do 20. septembra, a koji neke emotivne odnose mogu zaista ugroziti, u smislu da dođe do odvajanja i konačnog razlaza. Sami izaberite kako ćete se ponašati, sve u zavisnosti od toga da li vam je već svega preko glave ili ste spremni za dodatan napor za očuvanje veze. Neko iz poslovnog okruženja, kome ste već duže vreme simpatični, može pokušavati da flertuje sa vama. Iako ćete biti na velikom iskušenju, zapitajte se da li ste spremni još i ovaj teret sada da nosite. Usamljeni pripadnici znaka Jarca neće tokom ovog perioda ostati bez emotivnih šansi, ali se opet postavlja pitanje – da li ste zaista spremni da se prepustite i uđete u novu ljubavnu priču?

LAV

Foto: Pixabay.com

U ovaj period ulazite nezadovoljni situacijom svog emotivnog i bračnog partnerstva. Rasprave i svađe i nisu toliki problem, jer one mogu dolaziti u “naletima”, ali isto tako brzo i nestajati. Problem je vaš lični osećaj da ste zarobljeni u okolnostima na koje ne možete da utičete. Od kraja prve dekade septembra, pronaći ćete lakše način za komunikaciju sa partnerom – otvorićete se jedno drugom po nekim pitanjima i stvari će između vas dvoje polako krenuti da se popravljaju. Ono na šta bi trebalo da obratite pažnju, naročito u prvom delu meseca, jesu mogućnosti za prolazne flertove i ulaske u tajne “kombinacije” koje vam neće činiti dobro – samo će vas dodatno destabilizovati. Usamljeni Lavovi će biti pod opsadom od strane udvarača, maltene tokom celog meseca.

#Horoskop

#Ljubav

#Prevara

'