AKTUELNO

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Ovu sedmicu počinjeno velikim izazovima i Mesecom koji je u kvadratu sa Neptunom, koji podržava obmanu, a završavamo izazovnim aspektom između Saturna i Sunca što donosi pad imuniteta, ozbiljne prepreke, ali i pobunu.

Ponedeljak započinje nejasnoćama, konfuzijom i neiskrenom komunikacijom. Sve informacije proverite barem dva puta. Neko može pokušati da vas zbuni ili navede na pogrešan zaključak. Respiratorni problemi, kašalj i pad imuniteta simbolizuje ovaj dan. Mesec iz Blizanaca je u kvadratu sa Neptunom. Problemi u saobraćaju, posebno ako je kiša ili magla.

Ovog dana je potrebno izbegavati nametanje krivice i prebacivanje odgovornosti na druge ljude. Ipak, prvi dan u sedmici može doneti i aktivaciju vaših planova ukoliko uspostavite stabilnu komunikaciju unutar vaših kontakata. Očekuju nas nove informacije u vezi zakonskih odredbi.

U utorak se pokreću teme u vezi porodice, zajednice, nekretnine. Bićemo emotivniji i osetljiviji. Stomak je slaba tačka. Neki vaši planovi mogu se realizovati ovog dana. Budite oprezni i tačni ovog dana i uradite sve kako ste zacrtali. Žene i deca igraju glavnu ulogu i možete dobiti podršku od neke važne žene u vašem životu.

U sredu imamo kvadrat Venere i Neptuna koji donosi tajne veze, veze na daljinu, kao i sve vrste neiskrenosti, iluzija i obmana kroz bliske odnose. Ne kupujte ovog dana, ili barem budite oprezni prilikom transakcija novca. Neke tajne se mogu otkriti.

Novac ili neki dragocen predmet može biti izgubljen. U emotivnim odnosima dolazi do sukoba zbog sistema vrednosti. Ukoliko prevaziđete razlike u pogledima na istu situaciju, ovaj aspekt može doneti kreativnost i inspiraciju, kao i stvaranje umetnosti.

Četvrtak donosi lep aspekt između Venere i Jupitera, koji donosi obilje, novac, ekspanziju, poklone i hedonizam. Možete planirati putovanje ili dobiti nagradu. Ostali izazovni tranziti mogu umanjiti lep uticaj, i doneti dosta stresa, turbulencija i promene vaših planova. Lako se može izazvati konflikt i nesporazum.

Nametanje svoje ličnosti i stavova rezultiraće svađom. Problemi u kući i sa bliskim članovima porodice. Dve podjednako važne stvari sada su u konfliktu i zbog toga osećate podeljenost unutar sebe.

Petak donosi ograničavajuće okolnosti koje će izazivati frustraciju. Planovi će se menjati iz časa u čas. Najbolje je ništa značajno ne planirati ovog dana, jer vas okolnosti ne podržavaju. Ljutnja i bes su glavne emocije. Lako ćete upadati u fazu kritikovanja i negativnih misli. Planeta Mars je na poslednjem stepenu što može dovesti do završetaka izvesnih partnerskih odnosa.

U subotu će i dalje biti isti uticaj, koji će biti potpomognut još jednim izazovnim aspektom Sunca i Saturna. Ovo donosi pad imuniteta, bolesti, ozbiljne prepreke, pobune i restrikcije, probleme sa zakonom, izazove kroz muškarce na položaju ili po hijerarhiji starije od vas. Novčani problemi. U večernjim časovima okupirani ste poslom ili zdravljem. Budite aktivni.

Nedelju završavamo u radnoj atmosferi. Probudiće se perfekcionizam. Nerviraće vas sitnice. Bićete skloni kritikovanju ili hipohondriji. Fokusirajte se na obaveze, zadatke, spremanje i svoje zdravstvene navike. Promene se mogu lakše napraviti. Osetljiva su creva. Nadutost stomaka. Ove nedelje su prozvani Bikovi i Vage u znaku i podznaku.

Autor: